Specifikationer för 2003 Screaming Eagle Road King

I 2003 Screamin 'Eagle Road King är en klassisk Harley-Davison cykel som har en stil och design som sticker ut bredvid alla andra motorcyklar. Utformningen av 2003 Road King innehåller en hundraårsjubileum jobb guldfärg med skarp svart trimning. Cykeln har dessutom vinröd pin-stripes, tillsammans med en bladguld tank emblem. Slutligen matchar prestandan utsidan, som 2003 Screamin 'Eagle definitivt har makt. Mått

torrvikt 2003 Screamin 'Eagle Road King är 745 pounds. Den totala längden är 93,7 inches och höjden av sätet är 27 inches. Denna klassiska cykel har Dunlop Harley Davison seriens däck, med en hjulbas på 63,5 inches.
Motor

2003 Screamin 'Eagle innehåller en luftkyld Twin Cam 103 & handel , motor, med en pulverlackerad silver design med kromade kåpor. Cykeln omfattar även Ventiler Stötstång-Operated toppventiler, med hydrauliska lyftare och två ventiler per cylinder. Det finns en 3.87 x 4.37 tum Borrning och slaglängd, med en 9:01 kompressionsförhållande. Motorn ger 100,0 mul-pounds av vridmoment vid 3500 rpm (resolutioner per minut).
Funktioner

2003 Road King har en elektronisk sekventiell port bränsle -insprutning bränslesystemet. Dessutom innefattar cykeln ett högeffektivt luftfilter med en oval krom billet insert. Baksidan har en icke-bortkastade singel-fire tändning som karta-styrd. Tändningen har en elektronisk brytare-mindre gnista systemet, med en multipel Förställningskurva matris. Slutligen innehåller denna 2003 Screamin 'Eagle en termostatstyrd oljekylare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108373.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.