Hur man kör en motorcykel Trike

Motorcykel trikes är ganska ny på vägar och ofta drar intresse och nyfikenhet från medtrafikanter. Enkelt, de är motorcyklar med tre hjul som avsevärt förbättrar stabiliteten för föraren. Trikes är typiskt Gold Wing motorcyklar som har omvandlats till två hjul i baksätet. Ett företag som heter BRP säljer också en annan version av en trike med två framhjul kallas Can-Am Spyder Roadster. Säkerheten är en primär orsak människor konvertera till trikes eftersom de är säkrare att åka över ojämn terräng, t.ex. galler eller järnvägsspår, och de är mer stabila när man rider med två personer på en cykel. Instruktioner
1

Kör trike runt på en parkeringsplats för att vänja den vändradie. De drivande kontroller på trike är samma som en vanlig motorcykel så ingen förändring behövs där. Öva lämnar trike på första växeln och, medan kryssningar i låga hastigheter, gör åttor, den ena efter den andra. Denna rutin kommer att ha du van vid att det större svängradie. Styr trike som du skulle en bil
2

. Använd push-pull styrteknik med styret. Detta innebär att om du vill svänga till höger, dra rätt handtagsgreppet mot dig och tryck på den vänstra ifrån dig. Gör tvärtom för en vänster sväng. Denna teknik hjälper till med skarpa svängar som du kommer att finna det lättare att trycka och dra samtidigt då tendensen för motorcyklister skulle vara att bara dra i den riktning du vill vända.
3 < p> Kom ihåg att du inte behöver sätta ner foten när du stoppar cykeln. De tre hjul stödjer cykeln vid stopp. Om du sätter ner foten, riskerar du att köra över din egen fot.
4

Drive trike i trafik eller motorväg situation som du skulle en bil. Försök aldrig att åka in mellan bilar, som ofta kallas "lane splittringar," eftersom detta riskerar allvarlig skada eller dödsfall på grund av den extra bredden på trike, och det är olagligt i varje stat utom Kalifornien.

5

Applicera konstant tryck på styret för snäva svängar, t.ex. av och på ramper på motorvägen. Som varven minskar i radie och blir skarpare kommer vridvinkeln blir märkbart svårare att upprätthålla. Approach motorväg utgångar och ingångar med försiktighet samtidigt bli bekant med trike.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107377.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.