Honda American Classic 750 Specifikationer

American Classic Edition 750 är en special-edition Honda Shadow motorcykel infördes 1995 och erbjuds till 2003. Dess något modifierad motor, starkare avgaser, och retro-stylad exteriör kunna skilja den från resten av Hondas modeller Shadow motorcykel och det var riktad till konsumenter som söker en Harley-Davidson alternativ. Unikt för denna modell är American Classic Edition tillverkas av Honda helt i USA. Motorspecifikationer

Strömförsörjning av ACE är en 745 cc tvåcylindrig V-twin motor som kan ta ryttare upp till en topphastighet på 120 mph. Motorn genererar 75 hk och 48 foot-pounds av vridmoment. Det är kompetent att uppnå en genomsnittlig bränsleförbrukning på 45 mpg. Den är också utrustad med tre ventiler per cylinder och dubbla tändstift för bränsleinsprutning. Cykeln motor är parad med en bred-ratio femväxlad manuell växellåda.
Fjädring och bromstest

På framsidan av cykeln är en 41 mm framgaffel tillåter för 140 mm av den totala resor. Den bakre fjädring består av fem-vägs justerbara dubbla stötdämpare med en maximal resa på 90 mm. Bromskraft ges av en front 296 mm enkel skivbroms med mekanisk trumbroms baktill. Fabriken utrustade däck är dimensionerade 120/90/17 fram och 170/80/15 bak.
Styling och funktioner

som konkurrent till Harley-Davidson motorcyklar stil cruiser, presenterar American Classic Edition full främre och bakre stänkskärmar, krom trim och en låg sitthöjd på 27,6 inches. För att ytterligare bidra till kryssaren stil, har den även krom dubbla stapplade avgasrör, krom-täckt gastank och kromade kåpor chock.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108314.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.