Hur man installerar en motorcykel Trunk

laddar för en lång åktur vanligtvis innebär att få mer växel än din motorcykel kan bära. Installera en trunk ruta på din motorcykel kan ge extra utrymme som behövs för att hindra dig från att behöva lämna det nödvändigaste hemma. Motorcykel stammar finns med olika bagage kapacitet och installera snabbt på dig motorcykelns takräcke. Installationen är ganska enkelt, men kan uppgiften bli komplicerat om bakluckan har en integrerad bakljus som måste skarvas in din motorcykel belysningssystem. Saker du behöver
motorcykel trunk kit
T-knacka elkontakternas
Visa fler instruktioner
1

lägga ut innehållet i stammen installation kit. Ta en inventering av delarna och kontrollera den mot delar som medföljer i bagageutrymmet bruksanvisning. I allmänhet bör i kitet innefattar en monteringsbas, stammen och hårdvara. En tre-kablage ska fästas stammen om den är utrustad med en integrerad svans och bromsljus. Hitta din motorcykel ledningar bakljus, som består av en baklykta tråd, ett bromsljus
2

tråd och en jordkabel. Skarva stammen s bakljus, bromsljus och jordledningar i motorcykelns ledningar med T-knacka elektriska kontakter. Slå på motorcykelns tändningslås och kontrollera att bakljus och bromsljus lyser ordentligt. Utbyta stammen svans och bromsljus ledningar om ljusare bromsljus tänds utan att koppla i bromsen. Slå av tändningen.
3

Placera sockeln på din motorcykel pakethållare. Med den medföljande hårdvaran, säkra sockeln till pakethållaren. Skaka sockeln så att den sitter ordentligt på plats.
4

Placera bålen på sin sockel. Med den medföljande hårdvaran, fast stammen på sockeln. Skaka stammen så att den sitter ordentligt på plats.
5

Slå på motorcykelns tändningslås och kontrollera att svansen och bromsljus fungerar korrekt. Kontrollera lösa anslutningar eller klämda kablar Om svansen eller bromsljus inte tänds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107371.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.