Hur Töm förgasaren skålar på en 1995 Honda Nighthawk 750

Tömning motorcykelns förgasare av gammalt bränsle är ett av de första stegen i att återuppliva en cykel som har parkerat under en längre tidsperiod. Om din 1995 Honda Nighthawk 750 har suttit en stund, är en av de enklaste metoderna för att avlägsna förorenad gas från din Honda Nighthawk att tömma motorcykelns float skålar, behållaren som håller bränslet i förgasaren. Medan metoden är enkel nog, får många Nighthawk 750 ägare tas tillbaka av den till synes komplicerade arbetet i sin motorcykel. Lyckligtvis, tömmer float skålar är lättare än det verkar. Saker du behöver
Småcontainer
Kort platt skruvmejsel
Shop handdukar
Visa mer Instruktioner
1

Vrid bränslekranen till " AV ". Detta kommer att förhindra att mer bränsle från att matas till förgasarna medan float skålar dränering.
2

Lokalisera de slitsade float skruvarna skål avlopp under varje förgasare. Placera en liten behållare under den första förgasaren och skruva i avloppet skruven med en kort skruvmejsel. Låt bränslet rinna ut ur flottören skål.
3

Inspektera skruven float avloppet och dess O-ring eller packning för skador. Om packningen är sliten eller skadad, byt ut den för att förhindra bränsleläckage. Rengör avtappningsskruven genom att torka av den med en handduk, innan du sätter in den i förgasaren s float skål.
4

Upprepa steg 2 och 3 tills alla fyra förgasare float skålar har dikats. Torka bort eventuellt bränsle som kan ha spillts med en butik handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106944.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.