Hur man rida en Supermoto på natten

Bland de viktiga frågor som måste hävdas med när man rider en supermoto motorcykel på natten är att supermotos inte har främre eller bakre lampor, inte heller har blinkers. Av denna anledning är dessa motorcyklar är inte Street Legal. Om din ridning sker off-road, men det finns eftermarknaden strålkastare kit som kan förlänga din ridning långt in på natten. Saker du behöver
Clamp-on strålkastare kit
3/8-tums enhet socket som
Visa fler instruktioner
1

bort sitsen från motorcykeln med 3/8-tums enhet socket inställd för att komma åt batterifacket.
2

Anslut strömbrytare ledningar medföljer ljus kit till batteriet i motorcykeln, och sedan dra kabeln till fronten av cykeln längs stock kabelstammen, syns på de flesta motorcyklar om du tittar upp på botten av bränsletanken. Använd plast buntband medföljer ljus kit för att fästa kabeln på plats.
3

Montera ljusomkopplaren till styret på den sida som du väljer att använda hylsnyckel. Fästet är oftast en komprimering stil fäste.
4

Fäst strålkastaren på styret mellan styret risers. Strålkastaren klämmor till denna position med ett fäste som liknar den strömbrytare.
5

Byt motorcykeln stolen till sin position. När ridning supermoto på natten, alltid använda strålkastaren så att du kan se vart du ska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111081.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.