Kawasaki 350 Bighorn Elinstallation

Kawasaki 350 Bighorn är ett vintage dirtbike som producerades före införandet av datoriserade tändsystem och elektriska startmotorer. Elsystemet består av de viktigaste kablage och ledningar gren som ansluter till tändspolen, tändningslåset och tillbehör. Ström matas till systemet genom ett 12-volts motorcykelns batteri. Installera elektriska i en Kawasaki 350 Bighorn kräver mekanisk aptitude, metriska verktyg och en färgkodade kopplingsschema som du hittar på nätet eller i motorcykelns servicemanual. Saker du behöver
Kawasaki 350 Bighorn kopplingsschema
metriska verktyg
Kablage | 12-volts motorcykel batteri
Visa fler instruktioner
kabelstammen
1

Stabilisera motorcykeln på en reparation stativ eller med trästavar under ramen. Sitsen och bensintank måste avlägsnas och motorn monterad på plats för att installera elektriska. Om det behövs, komplettera dessa poster innan du fortsätter.
2

Lay kablaget atop motorcykelns ram där sitsen och gastank avlägsnades. Placera selen så åtta filial kablar med kontakter står framför cykeln, och de positiva och negativa batterikablarna är på höger sida av cykeln.
3

Identifiera de små gängade fästen vid de övre ramrören i cykeln där selens band fäster. Montera banden runt huvuddelen av kablaget nära fästena. Säkra huvudpartiet av selen på plats genom att fästa banden med monteringarna med de medföljande sexkantsskruvar bultar.
4

String paret av bakljus gren trådar från den bakre delen av kablaget till bakljus. Placera de återstående grenen ledningar och kontakter från mitten av selen vid bromsljuskontakten och horn på vänster sida av cykeln. Montera varje gren kablarna i den befintliga kabeln stannar på motorcykelns ram.
Anslutningar
5

Se färgkoderna för bankkontoren kablar i schematiska eller servicemanualen. Anslut lämpliga gren kablarna till neutralt ljus, strålkastare och tändningslåset.
6

Anslut lämpliga gren kablarna till bromsljuskontakten, signalhorn och bakljus. Anslut de positiva och negativa tändkablar från selen till tändspolen. Anslut kablarna tändningen till lämpliga terminaler på tändspolen.
7

Placera batteriet i batterifacket, så de positiva och negativa inlägg är vända ut. Säkra batteriet på plats genom att dra åt batteriet rem.
8

recension färgkoderna i schemat för att se alla kablar är korrekt anslutna. Anslut den positiva och negativa batteri leder till motsvarande batteripolerna.
9

Montera den nedre änden av tändkabeln till porten på tändspolen. Montera bensintanken på motorcykeln. Fäst bränsleslangen till förgasaren, och dra åt slangklämman. Montera sadeln på motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111421.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.