Suzuki Dl650 specifikation

The DL650 är också känd som en 650 V-Strom och är en motorcykel passerar över in i både sporten och grupper touring. Suzuki först gjorde den 650 under 2004 och cykeln är fortfarande produceras idag. Den 2011 DL650 levereras i valfri version med ett låsningsfritt bromssystem, som skiljer sig endast i att det är något tyngre än den vanliga versionen. Motor

Båda versionerna har en V-twin motor, vilket innebär att båda cylindrarna är placerade i en vinkel (90 grader i det här fallet) till varandra. De är fyrtaktare (kolvarna tar fyra slag för att slutföra en motor cykel), och är vätskekyld.

Ventilerna styrs av en dubbel överliggande kamaxel, vilket innebär att insugs-och avgasventilerna har en kamaxel direkt kontrollera dem. Den smörjande Systemet använder en våt sump.

DL650 har 645 kubikcentimeter cylindervolym (volymen på cylindrarna sveps av kolvar).

DL650 har en borrning och slaglängd på 3,2 med 2,5 inches och ett kompressionsförhållande på 11,5 till ett. Hålet är diametern på motorns cylinder öppningen och stroke är den totala sträckan som kolven färdas upp och ner. Kompressionsförhållande är förhållandet av volymen mellan kolven och cylinderhuvudet före och efter ett kompressionsslag.

Cykeln har ett bränsleinsprutningssystem, en elektrisk start och en digital transistoriserad antändning.

Transmission, bromsar och fjädring

Motorcykeln har sexväxlade manuella växlar, och vissa har ABS. Cykeln har en kedja slutdrivsystemet, vilket innebär att motoreffekten förvandlar en kedja som vänder bakhjulet för att producera drivkraft. Den DL650 har skivbromsar fram och bak, med fronten är en dubbel-skiva. En skivbroms är en metall skiva fäst vid hjulet. När kraft appliceras genom kolvsok, dynor tryck på skivan och orsaka friktion, bromsar hjulet.

Suspension i fronten är en gaffel och bakfjädringen är en länk-typ.


Mått

han DL650 är 90,2 inches lång och 33,1 inches hög med en markfrigång på 6,5 inches och en sitthöjd på 32,3 inches. Hjulbasen är 61,2 inches.

Däcken är slanglösa. Framdäcket storlek är 110/80 R19 M /C 59H och Storlek bakdäck är 150/70 R17 M /C 69H.

ABS versionen väger 485 pounds, och den vanliga versionen 478 pounds. Bränsletanken rymmer 5,8 liter bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108380.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.