Min CBR 1000F startar inte

När en CBR1000F inte startar, det finns flera tänkbara orsaker som bör kontrolleras innan du beger dig till en mekaniker. Vanliga orsaker är problem med spegelvänd switchar, batteriet bränslefrågor och kallt väder. Kill Switch

Kontrollera kill switch på CBR. Den är placerad på styret, nära till elstart, och används för nödstopp när cykeln har kraschat eller tappats. Det kan ha vänt till avstängt läge av misstag, vilket förhindrar att cykeln börjar. Addera Batteri

Se om någon av lamporna är på. Om ingenting är belysning upp, batteriet är dött eller inte korrekt ansluten. Rengör anslutningarna genom att gnugga dem grovt med händerna för att ta bort rost och anslut dem på batteriet när tändningen är avstängd. Testar om när batteriet på nytt kopplas. Om ingen lampa tänds, eller en voltmeter mäter mindre än 12,5 V måste batteriet laddas eller bytas ut.
Fuel

Kontrollera bränsle på /strömbrytare i fall det har kopplats till läge OFF av misstag. Det ligger inom ramen för bensintank och har en bränsleledning som löper från den. Vicka CBR1000F fram och tillbaka för att lyssna efter ljudet av flytande sloshing fram och tillbaka. Om du inte hör något, är du slut på gas.
Kallt väder

Cyklar är känsliga för kyla. Prova att öka choken att berika bränsleblandningen. Skjut choken, belägen på styret, uppåt. Kom ihåg att byta ut choken tillbaka till basen efter cykeln startar. Om du har provat att starta cykeln för länge innan du tar detta steg, kan du köra ner batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109095.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.