Hur skjuts din 2005 Softail

Även Harley-Davidson rekommenderar inte starthjälp en cykel, inser de att från tid till annan, kan det vara nödvändigt att hoppa starta din Harley Softail. Om du befinner dig på sidan av vägen med ett dött batteri, ett förfarande som detta kan få dig tillbaka på vägen. Den goda nyheten är att detta förfarande är ganska enkelt om du följer några viktiga regler. Generellt bör du kunna få fart på din Softail i fem till tio minuter. Saker du behöver
kryssmejsel
Startkablar
Visa fler instruktioner
1

Placera din Softail nära bilen som du ska använda för Startkabeln förfarande. Slå på både tändningen på båda fordonen utanför.
2

Ta motorcykeln sätet med en Phillips-skruvmejsel och placera sätet i en säker, out-of-the-way plats.

Billiga 3

Anslut en av de röda (positiva) klämmor till den positiva polen på motorcykelns batteri. Anslut den andra röda klämman till den positiva polen på bilbatteriet.
4

Anslut en av de svarta (negativa) klämmor till den negativa polen på motorcykelns batteri. Anslut den andra svarta klämman till en bult eller annan tillgänglig metallyta inuti motorrummet i bilen.
5

Låt kablarna sitta kvar i flera minuter. Starta motorcykeln. Om cykeln inte startar, vrid det tillbaka och vänta flera minuter innan du försöker igen. Ta bort klämmorna när Softail har startat. Byt sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107335.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.