Hur till Mount Motorcykel lysdioder

LED, eller lysdioder, har blivit allmänt accepterad som en effektiv, energieffektivt alternativ till traditionell belysning medier. I själva verket har lysdioder anammat av anpassade motorcykel byggare att förstärka och lyfta fram sina skapelser. Med ett brett sortiment av LED-produkter som finns på eftermarknaden, väljer en LED kokar belysningssystem ner till en fråga om smak. Varnas, installera ett LED-system kräver lite planering och teknisk kunskap för att maximera ljuseffekter av lysdioder och att skydda systemet från skador. Saker du behöver
LED ljussystem sälja Grease-styckning Cleaner Review Shop handdukar
Väderbeständig dubbelhäftande tejp
Nylon buntband
Visa fler instruktioner

1

Montera LED enheter på motorcykeln så att de kommer att belysa en specifik komponent utan att vara synlig. Lämpliga områden är insidan av ett bromsok, under bränsletanken eller bakom en kåpa. Rengör området med en fett-styckning renare och torrt med en butik handduk.
2

Installera LED systemets styrenhet i ett lämpligt område. I de flesta fall kan modulen säkras under sätet eller bakom en sidoluckan. Anslut modulen till batteriet, fästa modulens positiva ledningen till batteriets pluspol först, följt av minuskabeln.
3

Montera strömbrytaren. Denna omkopplare är normalt placerad nära styret eller dold inom ramen. Rengör området med en fett-styckning renare och torrt med en butik handduk. Montera omkopplaren på det markerade området med väderbeständig dubbelhäftande tejp. Följ motorcykelns befintliga ledningar för att dirigera switchens ledningar genom ramen till styrenheten. Fäst ledningarna på plats med hjälp av nylon buntband. Anslut brytaren till styrmodulen.
4

Montera LED-enheten på det markerade området. Fäst en remsa av väderbeständig dubbelhäftande tejp på baksidan av den LED-enhet. Tryck enheten på plats. Dra LED enhetens kablar till styrenheten, efter motorcykelns befintliga ledningar så mycket som möjligt. Anslut LED-enhet till styrenheten. Fäst ledningarna till motorcykelns ram eller ledningar med nylon buntband. Upprepa efter behov tills alla LED-enheter har installerats.
5

Slå på motorcykelns tändning och LED modul för att testa LED enheterna. Kontrollera att LED-enheterna är korrekt anslutna till styrenheten om de misslyckas med att belysa. Justera placeringen av LED enheter som behövs för att fullständigt belysa den markerade komponenten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107336.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.