Hur byter jag en förrätt för en 1986 Honda Gold Wing?

Startmotorn i din 1986 Honda Gold Wing touring motorcykel vevar motorn och fortsätter att köra medan du arbetar och köra din cykel. Om din startmotor fungerar inte av någon anledning, är den mest effektiva lösningen för att ersätta det omedelbart. Byte av starter på många motorcyklar är svårt och tidskrävande. Den 1986 Honda Gold Wing skiljer sig dock i att den är utformad med en förrätt som är lätt åtkomliga. Detta gör din uppgift att ersätta startmotorn så mycket lättare. Saker du behöver
Skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa de tre fasthållande skruvarna som håller fast sätet för din Honda, med hjälp av justerbara skiftnyckel.
2

Dra sitsen rakt upp för att ta bort det från din Gold Wing. Batteriet är under sitsen. Koppla bort den negativa (svarta) kabeln från batteriet, med en stjärnskruvmejsel.
3

Leta startmotorn på höger sida av transmissionen. Den har en svart kabel släpande från det.
4

skruva isär kabeln från startmotorn med skiftnyckeln, sedan skruva isär startmotorn från transmissionen. Ta startmotorn bort överföringen manuellt ta bort den helt.
5

Fäst ersättare starter till transmissionen. Rikta växlarna genom att rotera starterns växel så att den är i linje med växellådans växel och bultarna i växellådan.
6

Sätt tillbaka startmotorn tråden. Anslut den negativa kabeln till batteriet. Flytta stolen och skruva den på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110280.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.