Hur man installerar Harley Grips

Att hålla detta fast grepp om handtagen av din Harley är en viktig del av att upprätthålla kontrollen över den. Handle grepp passerar vibrationerna i motorn på ryttarens händer. Därför är det viktigt att hålla dem i form för att ge den välbehövlig buffert för händer och handleder - under dessa långa turer, hjälper varje liten att lägga till ryttarens komfort. Friktion orsakas genom att gnugga greppen gör att greppen att bära och bli tunnare och löst, kräver deras ersättare. Saker du behöver
skruvmejsel
Torxnyckel
Bultar
mattkniv
platt skruvmejsel
Sandpapper
Cloth
Självhäftande
Spetstång

Visa fler instruktioner
1

Placera din motorcykel på en plan yta. Stäng av motorn och lägg i växeln.
2

Beakta bultarna och skruvarna i kopplingen eller bromsen församling. Använd en skruvmejsel eller en Torx nyckel för att ta bort skruvarna i kopplingens montering, som är lindat runt det vänstra handtaget. Separera den övre och den nedre brytarhuset och placera den bort från handtaget. Brytarhuset håller växlarna som används för att styra motorcykeln. Addera 3

Placera en handduk på en disk. Lägg alla fristående delar på handduken så att de inte kommer att gå vilse eller rulla bort.
4

Skär vänster handtag försiktigt på längden med hjälp av en mattkniv. Ta en platt skruvmejsel och sätt den mellan handtaget och greppet att hjälpa till att få greppet off. Ta sandpapper och en trasa och torka av eventuella rester på handtaget. Genom att göra så, kommer den nya adhesivskiktet få bättre fäste.
5

Skjut på nya grepp för att testa om dess kanter är i linje med kanalen om kopplingskåpan. Skjut bort det och sprida limmet inuti handtagen. Använd fingrarna för att sprida limmet. Var uppmärksam på att inte lägga för mycket lim på handtagen, annars överflödigt lim komma på kopplingshuset.
6

Skjut greppet på handtaget genom att vrida den fram och tillbaka. Nivå den med kanalerna i huset. Ta tag i handtaget och pressa den ordentligt. Håll greppet för en stund för att limmet obligationen.
7

Återmontera kopplingen församling. Placera kanalen av strömställarhuset runt greppet kant. Justera positionen på kopplingshandtaget. Fäst den med skruvarna, med en Torx nyckel.
8

Sätt greppet på höger handtag. Ta Torx nyckel och ta bort skruvarna som håller brytarhuset. Separera den övre delen från botten ett. Observera placeringen av vajrarna som är nu synliga och minnas deras exakta position.
9

Flytta vajrarna från gaspedalen hylsan med nål-tång. Tryck och skjut av både gasreglaget hylsan och brytarhuset.
10

Skär av greppet med mattkniv, på samma sätt som du gjorde i steg 4. Rengör området med sandpapper och trasa och applicera limmet i det högra handtaget. Skjut grepp samtidigt som du roterar den på handtaget. Justera och pressa greppet och vänta en stund för att limmet obligationen.
11

Skjut den nya gasen hylsan på handtaget och sätt tillbaka vajrarna i deras position. Sätt tillbaka brytarhuset och fäst den på plats med bultar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107325.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.