Hur man installerar en Switch Aktivera relä på en 1994 CBR 900 RR

Liksom de flesta motorcyklar, använde Hondas 1994 CBR900RR en relä-system blinkers för att varna andra bilister om sin ryttare avsikt att byta fil eller svänga. Själva reläet är ganska robust, men år av konstant användning kan orsaka reläet att slitas ut. Dessutom kan switchen används för att aktivera blinkers bär också ut eller skadas vid ett fall eller bild. Omkopplaren är inrymd i ett omkopplingsenhet monterad på vänster sida av styret och kan inte ersättas på egen hand, vilket innebär att hela enheten måste bytas ut. Saker du behöver
5 mm insexnyckel
relä Blinkers (Honda del nej. 38301-KK9-952) katalog Phillips skruvmejsel
Vänster styret brytaranordningen (Honda del nej. 35200-MW0- 670)
Visa fler instruktioner
Turn Signal Relay ersätter
1

Parkera CBR900RR på sin kick stand. Vrid styret helt åt vänster för att ge tillgång till den elektriska facket under höger formplåten streck täcklocket, placerat under höger styret.
2

Avlägsna paret av bultar från höger formplåten streck täcka, med hjälp av en 5 mm insexnyckel. Den första kolven är belägen till höger om hastighetsmätaren, medan den andra bulten är placerad nära bränsletanken. Dra streck täcker bort för att komma åt elektriska facket.
3

Koppla reläet blinkers från tredje uttaget närmast hastighetsmätaren i CBR900RR s kabelnät. Anslut ett nytt relä blinkers (Honda del nej. 38301-KK9-952) i uttaget.
4

Vrid CBR900RR s tändningsnyckeln till läge ON och aktivera antingen vända signalen, med blinkers inbyggd i vänster handtag brytaranordningen. Kontrollera anslutningen mellan blinkers relä och sockel, om blinkers inte lyser.
5

tillbaka den högra luckan spackling streck, med hjälp av en 5 mm insexnyckel.

Blinkersomkopplaren ersätter
6

Ta bort fästbultarna från den bakre delen av sadeln, gömd under sittdynan, med hjälp av en 5 mm insexnyckel. Lyft den bakre delen av sitsen upp och dra stolens montering flik ut ur CBR900RR ram.
7

Skruva bränsletanken montering bultar, med en 5 mm insexnyckel. Den övre monteringsbulten är belägen mellan bränsletanken och styret, medan det nedre fästet bulten är placerad vid basen av bränsletanken. Vrid ventilen bränsletanken, som ligger mellan rambalkar under vänster sida av tanken, till Off. Lyft bränsletanken något och dra bränsleslangen bort av ventilens utlopp. Dra vakuumslangen av av den bakre delen av bränslekranen. Koppla ur bränslekopplingen nivå avsändare från botten av bränsletanken. Lyft bränsletanken bort av CBR900RR.
8

Koppla ledningarna kopplingsomkopplaren från botten av kopplingshandtaget abborre, monterad på vänster handtag.
9

bort paret av skruvar från undersidan av vänster handtag brytaranordningen, med en stjärnskruvmejsel. Dra den övre och nedre halvorna av brytarenheten isär och bort från vänster handtag. Följ brytaranordningen s ledningar till kontakten, som ligger nära motorcykelns framgaffeln. Koppla vänster handtag kontaktdonet brytaranordningen från CBR900RR kabelnät.
10

Skjut placeringsstift inom den nedre halvan av den nya vänstra styret omkopplingsenhet i hålet borras in i botten av den vänstra styret. Placera den övre halvan av brytaranordningen över styret, sedan skruva skruvarna brytaranordningen på plats med en stjärnskruvmejsel.
11

Anslut ledningar kopplingsomkopplaren kontakter på abborre kopplingshandtaget stift. Rutt vänster handtag brytaranordningen ledningar runt framsidan av den vänstra gaffeln och sedan till dess motsvarande kontaktdon i CBR900RR kabelnät.
12

Håll bränsletanken över CBR900RR. Anslut bränsle-och vakuum slangar till bränsletanken ventilen. Anslut bränslekopplingen nivå avsändare på plats under bränsletanken. Lay tanken på CBR900RR s ram, och sedan skruva den övre och nedre bultar på plats med en 5 mm insexnyckel.
13

Slip förarsadeln montering fliken i CBR900RR s ram, med fästet på basen av bränsletanken. Sänk sitsen på ramen, skruva sedan de bakre bultar på plats med en 5 mm insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111313.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.