Hur man installerar Chrome Växlar på en Sportster

Den glänsande lyster krom kan skapa ett ögat tilltalande effekt på nästan varje motorcykel. Harley-Davidson drar full nytta av detta faktum genom att erbjuda en svindlande mängd kromade klä upp bitar för sin linje av motorcyklar, så Sportster ryttare att ersätta nästan alla delar av sin motorcykel med en lysande konstverk. Som pricken, styret monterade omkopplaren församlingar, som är inrymt i svart plast fall kan ersättas med kromade fall att matcha resten av motorcykeln. Installera den nya växeln omslag är inte svårt men kräver en viss förtrogenhet med din Sportster kontroller. Saker du behöver
Torx 27 förare
Torx 25 förare
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Skruva isär bultarna från framsidan av kopplings-och bromshandtag sittpinnar med en Torx 27 förare. Kopplingshandtaget och bromshandtaget sittpinnar bort från styret, och lägga dem över strålkastaren.
2

Skruva ur skruvarna från botten av vänster och höger kopplingsenheter med en Torx 25 förare. Dra den vänstra strömställarenheten ner och stänga av styret.
3

Lyft toppen av kopplingsenheter från styret. Dra gasreglaget kabeländarna ur gashandtaget fläns, som ligger på höger handtag. Skjut gashandtaget off på styret. Dra rätt strömställarenheten ner och bort från styret. Dra vajrarna ut från botten av den högra brytaranordningen.
4

Lossa skruvarna säkra ledningar och växlar till den undre halvan av båda kopplingsenheter med en stjärnskruvmejsel. Dra ledningar och växlar ur switch församlingar. Lay ledningar och växlar in i krom switch församlingar, skruva sedan ledningar s bultar på plats med en stjärnskruvmejsel.
5

Skjut vajrarna genom botten av den högra krom brytaranordningen. Skjut gashandtaget på höger handtag, sedan placera den nedre halvan av den högra krom brytaranordningen över gashandtaget fläns. Slip gasvajern slutar i gashandtaget fläns. Placera den övre halvan av krom switch täcker över gashandtaget och den nedre halvan av aggregatet. Skruva fast brytaren församlingens bultar på plats med en Torx 25 förare.
6

Placera den nedre halvan av den vänstra krom brytaranordningen mot vänster handtag. Placera den övre halvan av omkopplingsenheten över styret. Skruva församlingens bultar på plats med en Torx 25 förare.
7

Montera kopplings-och bromshandtag sittpinnar på styret, och dra styret bultarna med en Torx 27 förare.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110836.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.