Honda Rebel Vridmoment specifikation

Honda producerar en stor mängd olika produkter, såsom bilar, motorer, generatorer, gräsklippare och trimmer. Företagets sortiment av power-sport fordon är omfattande och innehåller personliga vatten hantverk, motorer, terränggående fordon, nyttofordon, motorcyklar, helikoptrar och skotrar. The Rebel är ett entry-level, street cruiser modell motorcykel produceras av Honda. Historia

Honda Rebel är en liten cruiser modell och det släpptes första gången 1984 under modellnamnet CM250C. Utseendet på modellen förfinats och en skivbroms tillsattes 1985, med modellnamnet byta till CMX250C. Vidare ändrades 1986 och blev i huvudsak vad den Rebel ser ut idag. I form av specifikationer, presenterade den ursprungliga Honda Rebel samma motor som den nuvarande modellen, en luftkyld, parallell tvåcylindriga.

Honda upphörde produktionen av CMX250C efter 1987, denna motorcykel åter dök upp i 1996 med Rebel namn och en identisk motor. Produktionen fortsatte fram till 2009, med endast smärre ändringar i detaljer som färg och grafik efter 2001.
Åtdragningsmomentspecifikationer

Som framgår av Auto Evolution, är vridmomentet definieras som en vektor som mäter mängden av roterande fiskeansträngning vid vevaxeln av en motor. Denna måttenhet kallas en fot-pund när du använder brittiska måttenheter och en Newtonmeter vid användning av metriska systemet. Vridmomentet på Honda Rebel motor är 17.30 Nm vid 5.500 rpm.
Andra Motorspecifikationer

Motorn i Honda Rebel har varit desamma sedan den introducerades för första gången, och det är en parallell, luftkyld, tvåcylindrig motor med 234 cc cylindervolym. Den hästkrafter är 17.50 vid 8,250 rpm. Hålet och stroke åtgärder 53-av-53 millimeter och tändningen typ är CD. Det ventilsystem är SOHC med två ventiler per cylinder och kompressionsförhållandet är 9.2 till 1. I fråga om induktion, har denna motorcykel en enda, 26 millimeter, membran-typ CV förgasare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109549.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.