2003 Honda Spirit Specifikationer

främjas som en "ren prestanda kryssare", var Honda VT750DC Shadow Spirit också känd för sin stil. Honda först tillverkades denna motorcykel 1983. Två decennier senare skröt 2003 Shadow många förbättringar. Honda fortsatte att förbättras Anden, fram tills den producerade sin slutliga modellen under 2009. Design

2003 Spirit är känd för sin "street-rod styling." Det presenterade ett urval av två dramatiska färgscheman: ". Pearl Purple" "Dark Red Flame" eller Den semi-svepta styret i upprätt körställning, är monterad på gummi vadderad risers att minska vägvibrationer. Den "dragster-style seat" sitter 26.5 inches från marken. Kromdetaljer gnistra hela cykeln. Den bakljus presenterar bullet-formade blinkers.
Prestandafunktioner

2003 Shadow Spirit har en 745 cc, vätskekyld, V-Twin motor med

dubbla 36 mm CV förgasare. Förgasaren är elektriska värmare systemet förbättrar rida i lägre temperaturer. En tre-ventiler per cylinder konstruktionen utnyttjar två tändstift per cylinder, tillsammans med en solid-state tändning med elektronisk advance.The cykel har en aluminium radiator, ett avgassystem med bullet-stil halsdukar och en fem-växlad växellåda. Den bakre upphängningen består av dubbla stötdämpare med en fem-vägs fjäderförspänningen justering.
Byggande

2003 Honda Spirit väger in på 496 pounds och har en hjulbas längd på 64,8 inches. Cykeln har en massiv ram stålrör med en gjuten styrhuvudet. Denna ram har pivot-plattan gjutgods och ett rektangulärt tvärsnitt swing arm. En 4 mm tjock gaffel stag under fender ökar styvheten och förbättrar cykelns styrning. Hjulen har breda kromade fälgar som rida på en robust 110/80-19 framdäck och 160/80-15 bak däck. Anden har skivor fram och mekaniska bakbromsarna med en 180 mm trumma. Bränsletanken rymmer 3,5 liter.
Bekvämligheter

säkerhet och bekvämlighet funktioner inkluderar en multi-reflektor strålkastare med en halogenlampa, en 12-amp batteri och ett styrhuvud lås för extra säkerhet när cykeln inte används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110004.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.