Instruktioner för en Harley Hjullager Tool

Harley-Davidson använder tätade hjullager på alla sena-modell motorcyklar. De lagerenheter självsmörjande och behöver aldrig lagerfett eller annat underhåll vanligtvis förknippas med hjullager, bortsett från regelbundna inspektioner. Byta tätade hjullager kräver användning av Harley-Davidson hjullager verktyg. Använd komponenterna i hjullagret verktygslåda för att konfigurera verktyget för antingen avlägsnande eller installation av hjullagren. Hjullagret Verktyget har inget syfte utanför demontering och montering av förseglade hjullagret. Denna hjullager verktyg används inte på de äldre, otätade hjullager. Saker du behöver
Ratchet
torxmejsel ställa
Harley-Davidson hjullager verktygslåda
Wrench in Sida 2 nya hjullager
5 nya bromsskivor skruvar
Shop rag
Bromsrengöringsmedel
Fot-pound momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

bort bromsskivan från fälgen, med en spärr och Torx drivrutin, mittemot sida från vilken du tänker börja ta bort lagret, om tillämpligt.
2

Ta bort den torra grafit smörjmedel och Nice Bearing ur satsen. Smörj gängorna på lagrets verktygets tvingar skruven lätt med torr grafit smörjmedel. Montera muttern, brickan och Nice Lager på tvingar skruven.
3

in tvingar skruven genom hålet i avdragaren bron. Avlägsna hylsan ur satsen. Placera kullager inuti avdragare hylsan, och löst trä den på slutet av den tvingar skruven.
4

Placera avdragare montering på hjulnavet med hylsan inuti hjullagret. Rotera tvingar skruven med en skiftnyckel för att expandera hylsan tills den greppar kanterna på lagret.
5

Rotera tvingar muttern för hand tills den kommer i kontakt Nice lagret vid toppen av avdragaren bron . Håll tvingar skruven på plats, med hjälp av en skiftnyckel och vrid tvingar skruven medurs för att ta bort lagret från navet.
6

Ta bort det inre hjulet spacer från navet och upprepa processen för motsatt betydelse. Släng de gamla hjullagren.
7

Smörj gängorna på gängade installation staven lätt med torr grafit smörjmedel. Montera monteringsplattan verktygsstöd på den gängade installation stången och sätter staven genom hjulnavet.
8

Starta installationen på primärsidan av hjulnavet, vilket indikeras av ett spår på bromsen skiva. Skjut in det nya lagret på den gängade installation stång, med bokstäver som är vänd bort från hjulnavet. Installera pilot bricka, Nice Lager, bricka och mutter på den gängade installation stången.
9

Håll sexkantshuvud änden av den gängade stången installationen, med hjälp av en skiftnyckel. Vrid muttern på den motsatta sidan, med hjälp av en skiftnyckel, tills det nya lagret sitter ordentligt och muttern inte längre kan vridas.
10

bort monteringsverktyget från fälgen, och sätt in hjul spacer innanför hjulnavet.
11

Omvänd installationen verktyget och upprepa processen. Dra åt muttern installationen verktyget tills det nya lagret i kontakt med hjul spacer. Ta installationen verktyget.
12

Rengör bromsskivorna med broms renare och en ren butik trasa. Montera bromsskivan med nya skruvar bromsskivor. Dra åt skruvarna bromsskivor till 16 till 24 foot-pounds av vridmoment, med en fot-pund momentnyckel och Torx drivrutin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111560.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.