Hur du ändrar tändstift i en 1100 Honda Shadow Ace

Den 1100 Honda Shadow Ace är en cruiser stil motorcykel med en 1100 cc motor. Denna motorcykel har fyra tändstift på ovansidan av motorn. Varje tändstiftet ligger på toppen av varje huvud i vanlig syn. Om ett tändstift brinner ut på motorcykeln, då du kommer att behöva byta alla fyra tändstift för att hålla motorn fungerar. Det här jobbet är enkelt och tar dig 10 minuter att göra. Saker du behöver
Ratchet
Tändstiftshylsa
NGK pluggar motorcykel tändstift (4) katalog Tändstift bladmått
Visa fler instruktioner
1

Park ditt 1100 Honda Shadow Ace på en plan yta i ett väl upplyst område. Vänta tills motorn har svalnat helt innan du fortsätter.
2

Ta bort gummi-kablar från topparna av varje tändstift. Anslut tändstiftshylsa till spärren och ta bort tändstiften ur motorn.
3

Placera kanten på tändstiftet gapper mellan metall arm och stiftet i mitten av en nytt tändstift. Vrid gapper tills antalet 0,036 är i centrum av metallen armen. Upprepa för alla tre av de nya tändstift.
4

Sätt i nya NGK motorcykeln tändstift i hålen tändstiftet på motorn. Dra åt nya tändstift med Ratchet och tändstiftshylsor. Byt ut gummi trådarna på tändstiften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107201.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.