Hur man tar bort den Sissy Bar på en Harley Davidson Dyna

Harley-Davidson ofta utrustar Dyna Glide modellerna med en passagerare ryggstöd ("sissy bar") monterad precis bakom passagerarsätet. Denna sissy bar tillför en grad av säkerhet och komfort för passagerare. Det hindrar passageraren från att glida på baksidan av cykeln under snabb acceleration, och fungerar som ett ryggstöd för att stödja passagerare och möjliggöra en mer avslappnad körning. Sissy barer är monterade på fender struts med ett par sidoplåtar som lätt tas bort. Saker du behöver
insexnyckel ställa
Clean butik trasor
Loctite gänglåsning # 243 (blå) katalog pund-fot momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Täck bakskärmen med rena butik trasor eller en filt för att skydda lacken från nedfallande verktyg eller fästdon.
2

Lossa hållaren skruvarna som sitter på innerkanten av sidoplåtarna med en skiftnyckel. Tillbaka skruvarna ut tillräckligt för att frigöra klämman trycket på sissy bar.
3

lyft rakt upp på sissy bar att frigöra den från sidoplåtarna. Avlägsna sissy bar från cykeln med omsorg och lägg det åt sidan.
4

Ta bort de två fender-skruvarna från den ena sidan av fender fjäderben med en insexnyckel om du vill även ta bort sidan plåtar. Lyft sidoplåtarna bort av fender strut.
5

Applicera Gänglåsning på fender fästskruvar. Harley-Davidson anger Loctite gänglåsning # 243 (blå) för detta ändamål. Montera och dra åt skruvarna till 12 till 18 år Nm. med en momentnyckel. Upprepa processen på andra sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107199.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.