Motorcykel & Motor Scooter Lagar i Georgia

I Georgien, definierar Institutionen för Driver Services (DDS) en motorcykel som "varje motorfordon som har en sadel för användning av föraren och konstruerade för färd på högst tre hjul i kontakt med marken, men exklusive en traktor och moped (med motorns storlek mindre än 50CC). " Definitionen omfattar skotrar. Georgia motorcykel lagar innehåller bestämmelser om licensiering, försäkring, vilka tillbehör är tillåtna på cykeln och säkerhetsutrustning. Motorcykel licensiering lagar i Georgia

att få en Georgia motorcykelkörkort, måste du vara minst 17 år gammal. Om du är yngre än 18, du behöver föräldrarnas medgivande och måste uppvisa ett intyg om deltagande (blankett DS-1). Du måste sedan ta en teori och vision testar, vilket ger dig en provisorisk, MP klass, licens. Du behöver MP klassen att boka ridning test. Som en elev, kan du inte ta passagerare, måste rida endast i dagsljus, måste bära juridiska redskap som en hjälm och kan inte resa på begränsad åtkomst vägar som motorvägar. Du kan avstå från behovet av ett test genom att ta en kurs motorcykel säkerhet. Georgia publicerar en handbok motorcykel säkerhet som täcker krav för att lära sig att rida och säkerhetsfrågor.
Georgien lagar angående skoter eller motorcykel

I Georgien, din motorcykel eller skoter måste ha sin strålkastare på hela tiden. När du tar ditt test, måste cykeln vara trafiksäkra och måste passera en säkerhetskontroll. Om du bär en passagerare måste motorcykeln eller bilen en baksätet och passagerar fotstöd. Du måste också ha minst en backspegel och styret kan bara vara 15 inches ovanför sätet (inga ape-hangers). Fordon äldre än 1972 kräver inte indikatorer. Georgia-kod 33-7-11 mandat att du måste bära minst minsta ansvar täckning.
Georgien lagar angående motorcykeln Operator och Ridning

Under Georgia kod 40-6-315, måste du bära en statligt godkänd hjälm, tillsammans med lämpliga ögonskydd om din cykel har en vindruta. Du får inte lyssna på musik medan du cyklar, men du kan använda hjälm högtalare för kommunikation. Enligt Georgia kod 40-6-312, är det tillåtet att lane-aktien, är det mer än en förare får dela samma körfält sida vid sida, men du kanske inte lane-split, ridning mellan körfält. Poliser som är verksamma i raden av tullen är undantagna från dessa begränsningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107095.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.