Hur man kan förbättra Vridmoment i Harley Evos

Det bästa sättet att förbättra vridmomentet på din Harley Davidson Evolution motorn är också den enklaste. Den beprövade kombination av att lägga mer luft till motorn och sedan släppa det så fort som möjligt är den enskilt mest ekonomiska och Shadetree mekaniker fastighet uppgradering du kan göra på din resa. För bästa prestanda uppgraderingen du kan ge din Evolution tvilling, välja en högkvalitativ luftintag i kombination med en eftermarknad avgassystem som inte kommer att skramla dina tänder ut när du rider. Saker du behöver
3/8 tums hylsa set
Skruvmejsel
Harley Evolution luftintag kit
Vance och Hines Longshot avgasrör
Visa fler instruktioner

1

Ta motorcykelns renare lager luft med hjälp av hylsnyckel för att ta bort muttern på sidan av luftrenaren. Med tanke på den borttagna luftrenaren, ta bort luftfiltret, sedan använda hylsnyckel för att ta bort skruvarna som fixerar luftplattan renare uppbackning till motorn.
2

Installera högpresterande luft intag stödplatta på aktiemarknaden luftrenaren monteringsplats. De bultar kommer att radas upp med monteringshålen på fästplattan i luftintaget. Använd originalskruvarna att fästa fästplattan till motorn, sedan installera högpresterande filterelementet och slutligen luftintaget bostäder. Använd skruven som du tog bort i det första steget för att säkra huset luftintaget till luftfiltret och stödplatta.
3

skruva isär systemet lager avgaserna från motorcykeln genom att först ta bort skruvarna belägen mellan avgasrören nära cykelns bakaxel, sedan ta bort de bultarna som sitter under passagerarens fotstöd. Slutligen, Unbolt avgassystem rubriker från motorn med hylsnyckel och dra avgassystemet först framåt och bort från motorcykeln, sedan tillbaka och bort för att få bort avgaserna från motorn och lyft bort den.
4 < p> Bolt det nya avgassystemet på plats med samma fästpunkter som föreskrivs i lager Harley avgassystemet. Installation av utbytesavgassystemet görs bäst i motsatt sätt med vilket lager avgaser togs bort. Först in avgaser i avgasportarna av motorcykeln, och sedan kasta i avgaserna till ramen på passagerarens fotstöd, sedan slutligen på bakaxeln. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110802.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.