Hur att rengöra en motorcykel Cover motorsidan

Motorn sidoluckan på din motorcykel är gjord av glänsande krom men kan bli smutsiga från ridning i regnet och plocka upp vägen film. Buggar flyga in sidoluckan och sedan sätta på det, skapar svarta prickar på omslaget. Vissa ämnen är svårare att rensa bort krom än andra, speciellt om du inte har ett bra skikt av krompolish på sidoluckan. Lacket stöter bort många objekt så att de helt enkelt borsta bort och inte fastnar till slut. Saker du behöver
Microfiber handdukar
Sprayflaska
Automotive krom renare
Shop trasa
mjuk tandborste
trädgårdsslang
krompolish
Visa fler instruktioner
1

Park din motorcykel i ett skuggigt område och låt den svalna helt.
2

Torka bort löst skräp och smuts från sidoluckan med en microfiber handduk. Sprutar vatten på sidoluckan med en sprayflaska för att dämpa den.
3

Ansök fordonsindustrin krom renare till en butik trasa enligt anvisningarna på förpackningen. Klistra städare typiskt appliceras på en fuktig trasa medan flytande rengöringsmedel appliceras på en torr trasa. Torka av krom renare på motorsidan omslaget, som arbetar i en cirkelrörelse för att avlägsna eventuella döda buggar, sot och smuts. En mjuk tandborste hjälper dig att få kanterna på sidoluckan ren. Tillsätt lite armbåge fett till processen för envisa fläckar.
4

Skölj krom renare med vatten från en trädgårdsslang. Torka sidoluckan med en ren microfiber handduk för att avlägsna all krom renare. Låt sidoluckan torka helt.
5

Doppa en ren microfiber handduk till pasta krompolish att plocka upp om en kvarts storlek beloppet. Börja i mitten av motorhuven och polish i cirklar, breddning som du går. Lägg extra polish som behövs för att fylla i små sprickor i krom.
6

Torka bort överflödig polish som inte fungerade i sidoluckan ordentligt med en ren microfiber handduk.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111428.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.