Harley Grips Installationsinstruktioner

En lös Styrhandtag på din Harley kan orsaka halka på vägen som kan leda till allvarliga skador eller dödsfall. Det är viktigt att hålla din Harley grepp i god för att hålla kontroll över din motorcykel. Med tiden kommer din Harley grepp blir tunt och löst på grund av användning. När ditt grepp behöver bytas ut, kan du ta din cykel i en butik, eller om du har tillräckliga kunskaper i mekanik och rätt verktyg, kan du göra det själv. Saker du behöver
Momentnyckel
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera den nya vänster handtag så att den större diametern sidan av flänsen är på botten. Skjut greppet helt på styret.
2

Placera nedre brytarhuset under greppet med spåren på yttersidan. Strömställarhuset passar över flänsen på skaftänden. Placera övre brytarhuset över styret och den nedre brytarhuset.
3

Skruva i den övre och nedre brytaren skruvar bostäder delvis. Dra inte dessa ännu. Kör ledningen kablaget genom fördjupningen i botten på styret.
4

Placera koppling handen hävarmsenheten innanför strömställarhuset montering. Engagera fliken på nedre brytarhuset i spåret längst ner kopplingshandtaget fästet.
5

Passa in hålet i styret klämma med kopplingshandtaget hålet på fästet. Starta den nedre skruven med en platt bricka på det. Rikta brytarhuset och kopplingen handkontroll för förarkomfort.
6

Dra den övre styret spännskruvarna. Dra åt de nedre styret spännskruvarna. Dra dessa till 60 och 80 in-lbs hjälp av momentnyckel.
7

Dra de nedre skruvarna brytarhus. Dra åt de övre skruvarna brytarhus. Med momentnyckel, dra dessa till 35-45 in-lbs.
8

Kontrollera att rätt grepp /gas hylsan roterar och returnerar fritt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108259.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.