Hur man bygger en Harley Seat med en gel Infoga

En plats är en viktig del av en motorcykel eftersom det direkt påverkar komforten för föraren. Motorcyklar avsedd för långa resor, snarare än snabb, snabb åkattraktioner, behöver särskilt bekväma säten. Gel kuddar är ett bra sätt att förbättra din bekväma stol utan att offra den ursprungliga stilen av din motorcykel. En polymer gel pad kan lätt sättas in i din sittplats där det kommer att bli praktiskt taget osynlig utan att förlora sin extra komfort. Saker du behöver
platt skruvmejsel
High-density skum
Electric kniv
Dremel Tool Review Limspray
Bow fräs
Häftpistol och rostfritt klammer
Täckning material
Visa fler instruktioner
1

bort sitsen från din Harley motorcykel genom att ta bort skruven eller skruvarna som håller fast sätet fästet på fender.
2 < p> Använd en platt skruvmejsel för att försiktigt lossa klamrar från undersidan av sitsen kring dess omkrets. Ta bort den gamla täckmaterial. Mät överdrag som du bara bort och köpa samma mätningar av nytt täckmaterial, antingen i läder eller vinyl, som finns på alla Harley återförsäljare.
3

Markera platsen på sätet där du vill lägga gel padding med en tuschpenna
4

Skär ett hål för geldynan i skummet med en elektrisk kniv, efter de markerade konturer. Elektriska knivar finns på de flesta hårdvara eller byggvaruhus, dessa redskap underlättar kapning via värme. Se till att hålet är tillräckligt djup för att hålla en ny bit av skum eftersom gelén måste ha en slät yta som ett stöd. Klipp en bit högdensitetsskum i form av hålet och placera den i hålet så den nya skummet är något lägre än ytan av resten av sätet. Forma nya bit skum inuti hålet med en Dremel verktyg för att göra det så smidigt som möjligt.
5

Placera gel pad, tillgänglig online eller på en Harley delar återförsäljare, på skummet, sedan täcka geldynan med ett tunt lager av skum eller helt enkelt täcka hela sätet med ett tunt stoppningsmaterial som du väljer. Innan täcker sitsen, använd roterande borste för att fullända formen och känslan av sätet, sedan spraya hela sätet med spraylim.
6

Spraya baksidan av täckmaterial samt säte med spraylim att stärka sambandet mellan de två materialen. Börja med den övre delen av sätet och linda materialet runt hela sätet ordentligt, arbeta dig runt det, något stretching och dra för att uppnå jämnhet. Var noga med att trycka fast den ordentligt i några sekunder och vänta på att torka. Låt sätet för att torka i minst 20 minuter.
7

Använd häftpistol för att fästa höljet på sin plats att avsluta sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106852.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.