Hur man borra Ljuddämpare

Borrning ut förbryllande på ett lager ljuddämparen är en snabb och enkel modifiering som kommer att öppna upp avgassystemet för din motorcykel. Detta inte bara ökar ljudet av din cykel, vilket ger en mer aggressiv avgassystem tonen, men kan också lägga små hästkrafter vinster. Modifieringen är lika enkelt som att använda en större borr för att skapa hål i den inre och yttre förbryllande, men om din slutrör är svetsad på kan du behöva ersätta den med en eftermarknad alternativ. Saker du behöver
3/8-tums borr minst 12 inches lång
5mm insexnyckel
dremmel verktyg med kvarn
Körnare
Aftermarket slutrör
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna spetsen från avgassystemet för att komma åt det inre förbryllande systemet. Spetsen kan vara fäst med insexskruvar, och kan tas bort med hjälp av lämplig storlek skiftnyckel (typiskt 5 mm). Om spetsen är svetsad på plats måste du klippa bort det med hjälp av en dremmel verktyg med en kvarn kvarstad.
2

Märk ut placeringen av de hål som ska borras runt den centrala ledningen av baffeln med en körnare. Ju fler hål, kommer den starkare och öppnare avgas ljudet. Du kanske vill börja med hål på 12, 3, 6 och 9 lägena klockan. Mer kan läggas till senare om så önskas.
3

Borra i den yttre baffeln på dina markerade platser med hjälp av en 3/8-tums borr. Biten ska vara minst 12 inches lång. När det yttre skiktet penetreras, driva igenom tills du träffar den inre baffeln och borra genom detta liksom.
4

tillbaka slutrör. Om du var tvungen att klippa av ditt tips lager avgaser måste du byta eller ändra den ursprungliga för att installera det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106929.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.