1998 Honda Super Hawk specifikation

Honda beskrev 1998 Super Hawk som en cykel som "tog kärnan i vad amerikanerna vill ha i en stor, sportig V-twin. Den distinkta ljud och känsla som gör en V-twin verkar vid liv." Motorcykeln kom i rött. Inga andra färger erbjöds. Engine

Twin V, fyrtaktsmotor förskjuter 996 kubikcentimeter och utvecklar 110 hästkrafter vid 9000 rpm och 70,8 foot-pounds av vridmoment vid 7000 rpm. Honda gav det största förgasare och ventiler intag i Honda historia. De stora intag ventiler och förgasare ger cykeln en toppfart på 158 miles per timme, men sänker gas körsträcka. Motorn par med en sexväxlad växellåda och kyls med ett flytande kylsystem med sidomonterade radiatorer i stället för de vanliga frontmonterade kära. Honda säger att sidomonteringsorganet undviker problemet med "döda punkter" förekommer i frontmontering.
Ram, fjädringssystem och Däck

Motorn utför en aktiv roll i stabilitet och styvhet av motorcykeln. Honda tappade inte motorn i ramen som en belastning att dras, det gjorde det en del av ramen. De bakre svängarmar bult direkt till motorn. Detta sparar vikt och använder den inneboende styvheten hos motorn för att lägga till stabiliteten i cykeln. Super Hawk använder en 41-millimeters HMAS patron gaffel för främre hjulupphängningen och en Pro-link HMAS enda stöt i baksätet. Framdäcket är en 120/70ZR-17 radial och den bakre är 180/55ZR-17 radial.
Grunderna

Cykeln har en hjulbas på 56,3 inches, en markfrigång på 5,1 inches, en sitthöjd på 56,3 inches och en vikt på 423.3 pounds. Cykeln använder en kedjedrift, dubbla skivbromsar fram och enkla skivbromsar bak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108205.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.