Hur hittar VIN på en Yamaha motorcykel

The Vehicle Identification Number ( VIN ) på en Yamaha motorcykel är en 13 - tecken som identifierar den enskilda fordonet . Information i VIN kan inkludera märke och modell , kroppstyp , motortyp , årsmodell , där ett fordon sattes samman och tillverkningsnummer . Vins har standardiserats i format över alla fordonstyper sedan 1981 . VIN på en majoritet av Yamaha motorcyklar ligger på gaffeln axeln . VIN är inpräglat i metallen av axeln , även om äldre modeller kan funktionen en platta ympad på metallen och som är stämplat i relief på plattan. Instruktioner
1

För att hitta VIN , titta längs den högra sidan av gaffeln axeln strax under styrhuvudet .
2 p Om du inte kan hitta VIN på cykel själv , kontrollera din titel . Även om du kan hitta VIN på cykeln , är det en bra idé att kolla VIN-nummer på cykeln mot numret som finns på titeln för att se till att dokumentationen är korrekt .
3 < p > Ange VIN i en online VIN avkodare eller fordonets historik hemsida . Yamaha motorcykel vins kan avkodas utan kostnad via internet , och du kan lära dig några intressanta bitar av information om din cykel . För en avgift kan du ange VIN i ett fordon historia webbplats . Detta kommer att berätta om fordonet har registrerats , oavsett om motorn har bytts ut , om det finns några haverirapporterna och mer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109848.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.