2002 Honda Rancher 4X4 specifikation

Den 2002 Rancher är en del av nyttan raden av alla terräng fordon som säljs av Honda. Den kom i två trimmar: basmodellen eller den ES versionen. Du kan få antingen trim i en två-wheel-drive eller fyra-wheel-drive konfiguration. Den största skillnaden mellan de två är att ES har ett aktivt program transmission kontroll som kommer att välja den mest lämpliga redskap för användning när föraren växlar. Motor och växellåda

Både basen och ES versionen av Rancher delade samma motor. Det var en luftkyld, overhead ventil, torr-sump, längsgående monterad, encylindrig, fyrtakts motor med en cylindervolym på 329 kubikcentimeter. Båda enheterna hade fem-växlad, automatisk koppling växellådor med en backväxel. Växeln ledningssystem med i ES trim hette Electronic Shift Program eller ESP. Det övervakas och sammanställt information från fyra sensorer. De data som samlats in av sensorer ingår varvtal per minut, mellanaxel hastighet, växelläge och växelspindeln vinkel. När en uppväxling eller ned-shift begärdes av ryttaren, skulle systemet göra lämpliga beslut på grundval av de uppgifter som samlats och styra hastigheten på den elektriska skift motorns växel och kopplingsinkoppling.
yttermått

2002 Rancher hade längd, bredd och höjd mätningar av 78,1, 45 och 44,3 inches, respektive. Sätet var belägen 32,4 inches ovanför marken och hade en markfrigång på 9,7 inches. Den hade en hjulbas på 49,1 inches och en vändradie på 10,8 meter.
Bromsar och fjädring

2002 Honda Rancher 4X4 hade en oberoende dubbla triangellänkar suspension för fronten, som hade 5.9 inches av resor. Bakfjädringen innefattade en svängarm med en enda stöt och även rest 5.9 inches.

De främre bromsarna innefattade en trippel-förseglad hydraulisk trumma medan de bakre bromsarna hade en förseglad mekanisk trumma.

Extrafunktioner

Motorn på 2002 Honda Rancher 4X4 var utformad för att ge låga utsläpp och träffade California Air Resources Board off-road utsläppskrav på den tiden. ES-modellen hade en LCD instrumentpanel med stora avläsning som visar vilken växel var förlovad, reste hastighet, total sträcka av fordonet, en nollställningsbar mätare för att möjliggöra spårning av avståndet på en per-resa basis och en klocka. Det hade också LED indikatorer för back, neutral och oljetemperatur.

För enkelhetens skull fanns det stora lasthållare i fronten och ryggen med maximal nyttolast betyg av 66 och 133 pounds, respektive. Det var också kan bogsera via en tung dragkrok med en nominell max kapacitet på 850 pounds.

Rancher också kunde uthärda vatten korsningar på grund av sin snorkel-liknande luftintag systemet.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108592.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.