Hur Immobilisera en motorcykel

Med tanke på deras storlek, är det ingen överraskning att de flesta mc-ägare är bekymrade över bilstölder. Immobilisera en motorcykel kommer inte hindra någon från att stjäla den, men det höjer svårighetsgraden nog för att avskräcka avslappnade tjuven. Det finns ett antal alternativ tillgängliga för motorcykel ägare, varierar i kostnad från mindre än $ 100 till flera tusen dollar. Instruktioner
1

Köp en skiva lås. Dessa små U-formade enheter passar de flesta skivbromsar och klämma på ett sätt som förhindrar cykeldäck från att röra sig. De finns i flera versioner, från en låst enkel version för de som har sensorer som avger ett larm när den utlöses. De är billiga och nästan omöjligt att ta bort utan nyckel.
2

Köp en kedja motorcykel klass. De liknar en cykelkedja, utom mycket tjockare och starkare. De kan passera genom ramen av motorcykeln och runt en del stationärt objekt innan låsas. Kort om någon tar en svetsbrännare till dem (en lång och bullrig process), är det osannolikt att de tas bort.
3

Installera ett system för motorcykel larm. Liknar larmsystem som finns i bilar och lastbilar, kan dessa system komma fabriksinstallerade eller kan läggas till som en eftermarknad funktion. Dessa larm har en mängd funktioner som är tillgängliga, från att förhindra motorn från bränning till avger en hög signal när motorcykeln flyttas. Vissa system har också en närhet funktion som varnar fotgängare när de är för nära till motorcykeln.
4

Installera en GPS locator. Dessa enheter kan gömmas på motorcykeln och aktiveras när motorcykeln anmäld stulen. Dessa anordningar kräver normalt en månadsavgift för att använda GPS-tracker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111424.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.