Hur man installerar Shogun No Cut Frame Sliders på en 2007 CBR1000RR

Shougn Motorsports erbjuder en mängd olika val ram Slider för en 2007 Honda CBR1000RR ägaren att välja bland. Många av deras ras-orienterade paket frame reglaget tenderar dock att kräva permanent modifiering av CBR: s plast kåpor. För de flesta street ryttare, kan tanken på att skära hål i sina dyra kåpor vara tillräckligt för att få dem att ompröva sina inköp. Som ett alternativ erbjuder Shogun ett "No-Cut" stil reglaget, så ramens reglaget puckar att sträcka sig runt, snarare än genom de kåporna. Medan uppgiften är en enkel bolt-on förfarande, förvänta jobbet att ta minst en timme att slutföra. Saker du behöver
Skruvmejsel
4 -, 8 - och 12-mm Allen skiftnycklar
Medel-styrka tråd-lås lim
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
Fairing Borttagning
1

bort plasten push-nitar från de inre spackling paneler, som ligger bakom mitten spackling paneler och bakom framhjulet. Tryck den centrala delen av niten med en skruvmejsel och dra niten ur spackling panelen.
2

Lossa fästskruvarna från mitten spackling paneler, med hjälp av en 4 mm insexnyckel. Dra spackling panelerna mot baksidan av motorcykeln något, tills flikarna på framsidan av panelen separat från botten av den övre kåpan.
3

Nå bakom mitten spackling paneler och dra de främre blinkers från motorcykelns ledningsnät.
4

Sätt de mittersta spackling paneler efter installationen av ramens reglagen, med den omvända metoden för borttagning.
Frame Slider Installation
5

Skruva den vänstra motorn bulten, placerad i botten av ramen, med en 8 mm insexnyckel.
6

Välj kortare ersättare motor mount bolt och sätt in den i ramen reglaget fäste. Coat kolvens gängor med en droppe mellanöl tråd-lås lim. Skruva skruven löst på plats, med hjälp av en 8 mm insexnyckel.
7

Håll vänster mellersta spackling panelen mot motorcykeln. Vrid fästet ram reglaget mot motorfästet bulten tills den sträcker sig helt borta från spackling panelen. Ställ spackling panelen åt sidan och dra åt bulten till 47 foot-pounds, med hjälp av en momentnyckel.
8

Installera längre pucken ram reglaget på den vänstra ramen reglaget fäste, med hjälp av någon av de två 45 mm bultar medföljer satsen. Coat kolvens gängor med en droppe mellanöl tråd-lås lim. Skruva fast bulten på plats, med hjälp av en 6 mm insexnyckel. Dra åt bulten till 30 foot-pounds, med hjälp av en momentnyckel.
9

Följ den metod som visas ovan för att montera den högra fästet ram reglaget och dess puck, med kortare pucken ram skjutreglage och längre motorn bulten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109276.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.