Hur man hittar en Crate motorcykel till salu

Om du gillar omfattande projekt eller du har ont om pengar, och du inte har bråttom att rida en motorcykel, bygga en cykel kan vara en rolig och givande projekt. En låda motorcykel, eller "korg fall" är ett bra sätt att börja. Första steget? Hitta lådan motorcykeln. Denna artikel förutsätter att du redan har valt den typ av motorcykel du vill bygga. Saker du behöver
Transport
Telefon
Internet (valfritt, men rekommenderas starkt) katalog Cash
Visa fler instruktioner
Network
1

Låt alla du känner att du letar efter en låda motorcykel. Kvinnan du arbetar med kan ha en bror med en bästa vän vars fru har klagat att högen av skräp i garaget. Ingen trodde någonsin att det var värt att tala om -. Tills du nämnde att du ville betala dem för det
2

Stopp av lokala mc butiker och prata med folk i de delar och avdelningar tjänster, även om du letar efter ett annat märke. Folk gillar att prata om sin motorcykel projekten till andra motorcykel människor. Basket Case ägare kan vara att prata med vänner i butiken med hopp om att någon skulle kunna vandra i söker det exakta projekt. Addera 3

hitta forum på Internet. Använd en sökmotor för att hitta forum om ämnen som antika Harley-Davidsons, Vincent Black Shadows, klassiska importerade motorcyklar, etc. De flesta forum har en "Köp & Sälj"-avsnittet. Dessa forum kommer också väl till pass när du letar efter ytterligare delar och teknisk information.
Internet Research
4

Starta en allmän sökning på Internet. Sök lokala platsannonser eller börja kasta termer i din sökmotor.
5

Gå till eBay. Var noga med att söka så många termer som möjligt, med så många olika stavningar som du kan drömma upp. Om du hittar något liknande, skicka ett meddelande till säljaren och låt honom veta vad du letar efter. Han kanske har en vän som har en vän ...
6

Gå till Craigslist. Sök så långt ut som du är villig att resa. Folk säljer på Craigslist snarare än eBay eftersom de inte vill handskas med en "sight unseen" försäljning eller med sjöfart. Vara beredd att ta en åktur om du tror att du har hittat den perfekta lådan motorcykeln.
7

Gå forumen. Inte begränsa antalet forum du vill gå. Folk hatar när du dyker upp bara för att sälja. Börjar blinka kontanter runt, i form av "vill köpa" trådar, och de ska vara glada att ha dig på deras webbplats. Bokmärk dem allt under samma kategori, och besöker regelbundet. Du kan sluta träffa framtida ridning kompisar förutom att hitta reservdelar och tekniska tips.
Inköp
8

Köparen akta! En låda motorcykel är i en låda för att någon tog isär av någon anledning. Förvänta dig inte en komplett motorcykel, men har en allmän uppfattning om vad du behöver. Om du inte är en mekaniker, se om du har någon som kan följa med. Borsta på vad du ska titta efter i ditt val av motorcykel i vägen för spruckna motor fall eller andra stora defekter.
9

Ta med kontanter. Erbjuder inte att skriva en check. Ingen vill ta en check. Det är en sak att ta en personlig check för en $ 30 soffa. Det är en annan sak när man pratar om hög dollar objekt, som en korg fall. Du kommer också att ha mer förhandlingsstyrka med en sedelbunt.
10

Ta pickup. Även om du skulle kunna passa alla i din SUV, kom ihåg, detta är en motorcykel i bitar. Det kommer att finnas olja och fett. Du vill att din make att stödja dig i projektet som snart kommer att bli hennes tävling för tillgivenhet. Börja inte ut på fel fot genom att slänga familjens fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106876.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.