Hur Ren Motorcykel Keramiska avgasrör

Motorcykelns avgassystem är den sista komponenten i bilens förbränningssystem. En mängd olika gaser och biprodukter frigörs genom motorcykelns keramiska rören. Denna releasen lämnar ett lager av rester på utsidan av rören. Denna rest kan så småningom bygga upp om du inte rensa rören regelbundet. En icke-slipande rengöringsmedel och trasa är allt du behöver för att rengöra och ta bort smuts, rester och smuts från motorcykelns keramiska avgasrör. Saker du behöver Billiga 3 mjuka, luddfria trasor eller trasor
Latexhandskar
Kontakt renare eller annat icke brännbart renare
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorcykeln om den är på. Låt motorcykeln cool om den körts nyligen.
2

Torka de keramiska avgasrören med en mjuk, luddfri trasa eller trasa för att avlägsna löst damm, smuts och sot. Använd latexhandskar för att hålla händerna rena.
3

Spray en mjuk, luddfri trasa eller trasa med två sprayer av en kontakt renare eller annan flamsäkert renare.
4

Torka de keramiska rören med renare-indränkt trasa eller trasa. För envis uppbyggd och grime, tillämpa lösningen på duken eller trasa och skrubba keramiska röret (s) med lätt tryck för att bryta upp grime.
5

Vrid trasa eller trasa till en ren sida. Re-tillämpa lösningen på duken eller trasa. Fortsätt att rengöra rören med renare-indränkt trasa eller trasa tills rören är smuts-fria.
6

Torka de keramiska avgasrören med en torr, luddfri trasa eller trasa för att avlägsna eventuella rester. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106860.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.