Motorcykel dragkrok Information

Motorcyklar erbjuder inte mycket lastutrymme för dem som vill åka på en lång resa . En hake på din motorcykel tillåter dig att dra en släpvagn som kan bära dina tillhörigheter . Hitch

Enligt Bike World , kan en boll dragkrok monteras på baksidan av de flesta motorcyklar . Förutom en släpvagn , kan du bifoga en liten pop - up husbil , cykelställ , pakethållare eller kallare bärare till skumt. Missöden finns för många specifika märken och modeller av motorcyklar , . Kan även skräddarsys
Load Capacity
p Det är viktigt att notera att de flesta motorcyklar kan rymmer maximalt 500 pounds . Bike World varnar inte överbelasta trailern .
Safety

En säkerhetskedja också behövs för att ansluta vagnen till dragkrok . Bike World rekommenderar att du köper din dragkrok från motorcykeln återförsäljare om möjligt för att vara säker på att du har den rätta .
Motorcykel Trailers

En hake kan också fästas på ett fordon för att dra en släpvagn som bär din motorcykel . Motorcykel Trailer konstaterar att för säker bogsering måste du veta vikten kapacitet på dragfordonet , med lastkapacitet skumt , lastgränsen av trailern och viktgränsen för skumt tungan .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110166.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.