Hur Fabricera Mounts Motorcykel Bagage

Motorcykel bagage fästen för mjuka eller hårda läder sadelväskor är en av de enklaste gör-det-själv-projekt som du kan ta itu med att spara pengar skräddarsy din cykel. Som av 2011, färdigköpta versioner brukar köras mellan $ 70 till $ 100 och uppåt beroende på din applikation. Alla motorcyklar är försedda med ett par bultar över bakhjulen för att hjälpa till att montera bakskärmen. Kromatering arbete är frivilligt, eftersom dessa skenor ser bara bra målas för att matcha. Saker du behöver
6 fot av1 /4 tums rundstål stock
6 inches av 3/8 tum innerdiameter stålrör
Automotive handverktyg
en tum träpinne rod
Vise
Metal såg
Måttband
MIG svetsare
Svetshjälm
Svetshandskar
Primer
Paint
Visa fler instruktioner
1

Skär stålstång i två sektioner på tre fots längder, klipp av stålröret i fyra 3/4 tums längder.
2

Bestäm den form du vill att rälsen för att ta, sedan mäta avståndet mellan fender montering bultar på motorcykeln. Du kommer att bilda en U-formad bagage support. Använd skruvstäd för att gripa stålstång medan du böjer metall över en-tums träpinne rod att bilda den nödvändiga formen. Andra former kan användas, begränsas endast av din fantasi, även om U-formen är lättast.
3

Test montera pakethållare på motorcykeln när bagaget stödet är utformat för att säkerställa att den passar korrekt över bultarna och lämpligt sätt stödja cykelns sadelväskor. När det passar, bildar den andra sidan också, exakt matcha kurvorna och konturerna för det första stödet.
4

Svetsa 3/4-tums rör till färdig U-formade stöd så att bultar som fixerar fender till motorcykeln kommer att användas för att montera stöden, liksom. Försök inte att svetsa denna del på motorcykeln.
5

Prime och måla bagagehyllor att matcha motorcykeln, eller så kan du ha dem kromade av en lokal butik. När det är torrt eller kromade, installera rack på motorcykeln, sedan drapera ditt bagage läder motorcykel över racken och binda dem på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110561.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.