Hur Fastsurrning en motorcykel Medan på en domkraft

Motorcykel slips spännband är viktiga verktyg för varje motorcykel entusiasten. De kan användas för att säkert fästa motorcykeln på baksidan av en pick-up truck. Detta är praktiskt, särskilt vid transport av cykel på en lång resa. De används också för att hålla cykeln säker medan du gör reparationer på cykeln. De flesta motorcykel golv jack kommer med slips spännband ingår. Om din domkraft inte har någon, då skulle det vara klokt att köpa en slips ned rem för din motorcykel. Saker du behöver
Motorcykel domkraft
Motorcykel hjulkloss tie
Motorcykel spännband (2)
Visa fler instruktioner
1

Placera golvet jack enligt motorcykelns lyftpunkten. Se motorcykelns handbok för rätt lyftpunkten på cykeln.
2

Placera hjulkloss på motorcykeln hjul som kommer att finnas kvar på marken efter att lyfta upp motorcykeln.

3

Lyft försiktigt motorcykeln genom att pumpa domkraft s fotpedal. Kontrollera om motorcykeln sitter ordentligt på golvet jack lyftkraft sadeln innan fullt höja motorcykeln.
4

Säkra motorcykeln med domkraft med slips ner bandet. Hook ena änden av slipsen ner bandet till ett av golvet Jack loopar som finns på framsidan av domkraft (ordet jack har fyra slingor). Placera slips ner remmen över motorcykeln och haka fast den andra änden av slipsen ner bandet på golvet jack loop på den motsatta sidan.
5

Dra slipsen ner remmen genom att flytta slipsen ner bandet för spärr hantera och tillbaka till fullo säkra motorcykeln. Dra inte åt slipsen ner bandet (för att undvika skador på motorcykeln).
6

Upprepa steg fem och sex för att säkra motorcykeln med den andra slipsen ner bandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110452.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.