Hur man byter olja i en 1978 Harley Davidson Electraglide

Den 1978 Harley-Davidson Electra Glide var en efterlängtad återgång till vad som då anses vara den gyllene åldern av motorcykeln maker. Men precis som alla topprestanda cykel, det kräver rutinmässigt underhåll som oljebyten för att behålla sin råstyrka och spänning. Om du undrar var du ska börja med din oljebyte underhåll, en skiftnyckel och några leveranser kommer att komma igång. Saker du behöver
motorcykel motorolja
Harley Davidson oljefilter
Byte olja drain packning
dräneringskärlet
Hylsnyckel
Ratchet
bandnyckel
Bruksanvisning

Visa fler instruktioner
1

Rida Harley i 10 till 15 minuter strax före oljebyte för att värma och lossa olja lite.
2

Park Harley på cykelställ, öppna motorkåpan och hitta locket oljetanken. Ta av locket och ställ den åt sidan. Addera 3

Placera en kastrull under oljeavtappningsskruven, sitter under ramen och motorblocket. Ta bort skruven med fingrarna och låt all olja rinna ut i pannan. Om kontakten är för hårt, använd en hylsnyckel för att få det igång.
4

Byt gummipackningen på oljeavtappningsskruven medan du väntar på oljan rinna helt, sedan ersätta skruven.
5

Lyft spärren på framsidan av sitsen att lyfta sätet bort av motorcykeln, avslöjar oljefiltret facket. Öppna denna avdelning för att exponera oljefiltret cylindern.
6

Skruva loss cylindern. Om det behövs, använd en spärr och bandnyckel fastsättning för att lossa den, tills den kan skruvas resten av vägen för hand.
7

Dra den smutsiga filtret ut ur cylindern och ersätta den med en ren ett. Skruva sedan fast cylindern tillbaka i facket tills det är tätt för hand och stäng locket. Stäng sitsen luckan och lås den säkert på plats.
8

Lägg motorcykel motorolja i oljetanken intaget. Motorerna varierar mellan Electra Glide motorcyklar och kvantiteter refill varierar med dem, så du kommer att behöva rådfråga din instruktionsbok för att bestämma rätt mängd för din motor. Sätt tillbaka locket oljetanken.
9

tillbaka locket oljetanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106237.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.