Den bästa Luftintag för Vulcan 800A

Förbättra luftintag en Vulcan 800A är ett av de enklaste sätten att öka hästkrafter och gasrespons. Vissa luftintag system är enkla att installera och andra kräver lite av mekanisk färdighet. Hursomhelst, prestanda luftsug tillåter mer kall luft in i motorn, vilket ökar hästkrafter, acceleration och bränsleekonomi. Vad är bäst för din cykel är diskutabelt, men det finns några alternativ att överväga. High-Flow luftfilter

Det enklaste och säkraste sättet att förbättra luftintaget för Vulcan 800A är att använda ett högt flöde luftfilter. Den ersätter helt enkelt filtret lager luften i Vulcan med en olja-belagd, bomull fiber filter. Oljan beläggningen hjälper till att attrahera partiklar som smuts och damm utan att begränsa flödet av luft. Öka flödet av luft in i motorn, samtidigt som man minskar luftens temperatur, möjliggör en mer komplett bränsleförbrukning och högre effekt utan att använda mer bränsle. Det är inte ovanligt att se en 2 - eller 3-hästkrafter vinst med dessa luftfilter. Två exempel på företag som gör high-flow luftfilter för Vulcan 800A är K & N och KURYAKYN s Corsair.
Hypercharger

luftintag som hävdar att få den bästa hästkrafter vinsten är KURYAKYN s Hypercharger. Den Hypercharger ändrar formen hos luften filtreringssystem. Detta gör att kraften i luften att flytta mot cykeln när den färdas ange ett scoop. Högre tryck i luftintaget systemet ökar luftflödet genom filtret. Enligt tillverkaren, kan dess Hyperchargers lägga 7 till 9 hästkrafter. Men recensioner av Hypercharger effektivitet blandat.
Ökad luftintag Performance
p Om du vill få ut det mesta av en Vulcan 800A Sportluftfilter , kommer om det är en hög-flöde luftfilter eller en Hypercharger, munstycken och trimma din förgasare och motor förbättra hästkrafter och hastighet dramatiskt. Motorer lyssnar på ett visst luftflöde inställning och öka luftflödet in i motorn kommer inte att få full fördel om motorn inte är avstämd för att optimalt utföra under dessa nya förhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109747.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.