Hur man klär sig för Advanced Motorcycle Riding

Säkerhet är den viktigaste faktorn när det gäller att åka motorcykel. Oavsett om du tar din sport cykel till banan för lite snabb action eller tälja hörn i kanjoner, är ordentlig ridning kläder det första steget du bör ta för att minimera effekterna av ett utsläpp. Mer aggressiv sport-cykling kräver optimalt skydd. Saker du behöver
Figursydd underkläder
DOT /SNELL godkänd hjälm
ridbyxor
Riding Jacket
Handskar
Boots
Visa fler instruktioner
Klä att imponera
1 p Det finns inget givande om att ha ridning kläder (speciellt läder) skaver. Investera i en bra uppsättning av figursydda underkläder, såsom under Armor. Detta kommer att hjälpa transportera bort svett och minimerar skav.
2

Köp en kvalitet hjälm. De flesta hjälmar idag är DOT och SNELL godkänd. Märken som Shoei och Arai är två av de bästa spelarna på marknaden. Se till att din hjälm sitter tätt och känns en halv storlek för liten eftersom det är en kort inkörningsperiod. Full-hjälmar ger mest skydd.
3

Skinnjackor erbjuder det bästa skyddet. Se till att din jacka har CE godkänd eller högre stoppning i axlar, armbågar och rygg. CE-godkännande anger att produkten genomgått vissa kvalitetstester. Om läder är utanför din prisklass, då textila redskap är det näst bästa. En i ett stycke träningsoverall erbjuder exceptionell skydd, hålla kroppen stabilt i händelse av en krasch. Vissa har även inbyggd kevlar kuddar för slag och nötning skydd.
4

Tid för byxor. Om du väljer att köpa din jacka och byxor för sig, snarare än som en del av en tvådelad ridning kostym, se till att byxorna har CE-godkända knä stoppning och spandex i grenen. Du bör kunna svinga benet över cykeln med lätthet samtidigt bär dina byxor. På så sätt är det mycket lättare att flytta runt på sätet. De flesta byxor har stora kardborre patchar för knä puckar. Om du är en frekvent knä dragger, (ususally en teknik för banracing) se till att byxorna är kompatibla innan du köper.
5

Välj ett par gatlopp stil ridhandskar som inte bara bekväm att bära, men erbjuder maximalt skydd. Hårdplast eller metall vakter knoge, nötningsresistenta palmer, och en multipel-sydd konstruktion är viktiga faktorer i valet av en kvalitet uppsättning av högpresterande handskar. Att få rätt storlek är mycket viktig. Handskar som är för stora kommer att orsaka dina händer för att gå vilse i dem, medan handskar som är för hårt kommer att begränsa rörligheten avsevärt. Välj en handske som är lite för liten och det kommer att bryta i.
6

Korrekt ridstövlar kan spara en fotled eller fot. Plast tå insatser kan bidra mäta hur långt cykeln lutade sig över och kommer att spara på utsidan av stöveln från onödigt slitage. Se till att dina stövlar lämnar ungefär en halv tum klartecken från din tå på framsidan av skon. Flexibilitet är viktigt, speciellt när dina fötter är uppflugna på fotpinnarna, som fotpinnar som är monterade längre tillbaka mot slutet av cykeln för en sportigare körställning. Se till att du kan huka sig och böja foten vid ankeln utan några större hänga ups. Kom ihåg, stövlar måste brytas liksom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106569.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.