Hur du ändrar Bakljus på en Harley V-Rod

Ultimate motorcykel Magazine rapporterar att andra fordon är inblandade i nästan hälften av motorcykelolyckor, och många fall beror på att föraren av bilen utan att se motorcyklisten. Ett enkelt sätt att öka en motorcykel synlighet för andra förare är att se lamporna på din Harley Davidson V-Rod fungerar. Den bakljus på V-Rod använder the1157 glödlampa och är lätt att nå från under bakskärmen området. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park din Harley V-Rod och stödja den på en säker plats.
2

Leta upp hålet under bakskärmen, rätt nära registreringsskylten fästet. Sätt en stjärnskruvmejsel i hålet och driva upp, trycka på release fliken inuti hålet.
3

Dra bakljusaggregat uppåt och framåt, ut ur fästet området på baksidan av cykeln, samtidigt som du trycker på låsmekanismen.
4

Dra bakljus glödlampan rakt ut ur aggregatet och koppla ledningsnätet genom att dra kontakten rakt ut. Anslut kablaget till den nya lampan genom att trycka den på plats tills det klickar.
5

Sätt in glödlampan i bakljusaggregat. Rikta bakljusaggregat i monteringen området och tryck den på plats tills det klickar. Var försiktig med att inte repa bakskärmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107314.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.