Hur tar jag en Sprocket Off av en cykel Wheel

Byta ut en sliten eller skadad drevet kan verka skrämmande för vissa motorcyklister, som ofta förlitar sig på sin återförsäljarens serviceavdelning för att göra jobbet åt dem. Lyckligtvis kan processen vara relativt enkelt om du är beväpnad med rätt motorcykel bakre stativet för att lyfta bakhjulet från marken. När motorcykeln lyfts säkert, några vanliga handverktyg är allt du behöver för att få den gamla drevet för gott. Saker du behöver
Tänger
Hylsnyckelsats
Breaker bar
Motorcykel bakre stativet
Hylsnyckel
Shop handduk
Blocknyckelsats
Träklossar

Visa fler instruktioner
1

Ta bort den bakre sprintaxel sprint med en tång och lossa vridmoment på bakaxeln muttern med en socket och breaker bar.
2

Lyft bakhjulet från marken med hjälp av en bakre stativet svängarm. Alternativt kan du använda motorcykeln centrum står om den är utrustad med en. Med en hylsnyckel
3

Unbolt bakre bromsok och dra tjocklek av av det bakre hjulets broms rotor. Vira bromsok i en butik handduk för att skydda den.
4

Lossa kedjespännarna på bakaxeln mount med en kombination skiftnyckel och ta bort bakaxeln muttern helt. Tryck på den bakre hjulaxeln ut genom bakhjulet och ut det ur den motsatta sidan. Vid denna punkt, bör bakhjulet hoppar av swing arm snett.
5

Rulla bakhjulet från swing arm och ta bort brickor och distanser som kan finnas på vardera sidan av hjulet . Ta del av rätt ordning och placering av distanser och brickor.
6

Lägg bakhjulet på ett par träklossar som stöd, mot bromsskivan ner.
7

Demontera kedjehjulet muttrarna med en hylsnyckel och dra drevet från hjulets nav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106722.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.