Hur man laddar ett batteri på en Harley Road King

Batteriet i din Harley-Davidson Road King bör sällan behöver laddas eftersom batteriet anbudet bör hindra batteriet från att dö. För att ladda upp batteriet, kan du använda startkablar och ett bilbatteri. Vissa mekaniker avråda från det, men Harley handböcker ger anvisningar för förfarandet. Oron några mekaniker har är att donatorn strömstyrkan blir för hög för cykelns batteri. Dock har motorcykel batterier förbättrats under åren och detta är mycket mindre av en fara. En försiktighetsåtgärd minimerar dessutom risken för att ditt batteri: inte startar givaren fordonet under ett hopp. Saker du behöver
Startkablar
3-stegs laddare med låg strömstyrka
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att batteriet i givaren fordonet är 12 volt, som din Harley. Annars kan du steka dina elektronik.
2

Stäng av Harleys strålkastare, radio och alla andra elektriska komponenter. Fordonen
3

Flytta tillräckligt nära ansluta dem med startkablar, men inte tillräckligt nära för att beröra och orsaka en misgrounding.
4

Stäng av både fordon tändningar.
5

Ta motorcykelns sits att vinna tillgång till batteriet.
6

Ta på skyddshandskar och skyddsglasögon.
7

Fäst en av de två röda klämmorna jumper kabel till din Harley batteriets pluspol. Fäst motsvarande svarta kabeln till Harley minuspol.
8

Anslut den fria röda klämman till givaren bilens pluspol och den motsvarande svarta klämman till en omålad metalldel på minst 18 inches från batteriet och även bort från motorn. Clamp det, till exempel, till kanten av kroppen panelen. Starta inte givaren fordonets motor.
9

Låt givaren batteriet laddar din Harley batteri i 15 minuter. Lämnar startkablar på plats, startar din Harley.
10

Låt din Harley kör i 15 sekunder innan du kopplar in klämmorna i omvänd ordning som du ansluten dem. Låt cykeln tomgång några minuter innan du kör iväg, så att batteriet blir bättre laddat.
11

Ta ur batteriet senare och ladda den fullt med en 3-stegs laddare med låg strömstyrka (2 till 4 ampere företrädesvis). 3-stegs laddare är bäst eftersom de helt ladda batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106723.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.