Specifikationer för en Yamaha Royal Star Venture

The Royal Star Venture lyx touring motorcykel är gjord av Yamaha Motor Company. Infördes 1999, kommer full dresser landsvägskryssare i standard-eller S-modeller. S-modellen har krom framgafflar. De två modellerna har olikfärgade måla jobb, med standardmodellen ändrar färg varje år. Venture skräddarsy lätt, med flera eftermarknaden företag tillverkar delar och tillägg. Motor

Venture s fyrcylindriga, V-typ 1294 cc motorn är inställd för att producera 97 hästkrafter vid 6000 rpm med ett vridmoment på 89 Nm vid 4.750 rpm. Den dubbla överliggande kamaxlar fyrtakts motor har en borrning i 3,11 inches och en stroke av 2,6 inches med ett kompressionsförhållande på 10:01. Bränsle tillförs genom fyra uppvärmda 32mm Mikuni förgasare. Motorn har 16 shim-over-skopa ventiler och är vätskekylda med en stor kapacitet radiator. Vibrationer minskas med en enda axel intern counterbalancer. Den elektriska startmotorn har en transistor-tändsystem. Cykeln har en stad och motorväg kombinerad betyg av 42 miles per gallon. Addera Chassis

Royal Star Venture har en enda ryggrad stålram med solida motorfästen och en castervinkel av 29 grader. Axeln-driven cykel har en fem-växlad växellåda med överväxel konstruerad för motorvägen passerar och låg-rev cruising. Transmissionen är inne i motorhöljet och använder samma olja som motorn. Den våta-plattan hydraulkoppling är hand-spak-kontrollerad. De främre Airassist teleskopgafflarna har 5,5 inches av resor. Länken-typ luftassisterad endämpare är monterad i mitten av bilden och har 4,1 inches av resor. De dubbla hydrauliska-skiva främre bromsarna har två kolvar, medan de enda skiva bakbromsarna har fyra kolvar.
Mått

Yamaha Venture väger 807 £ torrt, och £ 869 med olja, kylvätska och hela sex-liters tank. Den totala lastkapaciteten är 419 £ Cykeln är 104,5 inches lång, 35,4 inches bred och 61,6 inches tall, med en sitthöjd på 29,5 inches. Hjulbasen är 67.1 inches med 6,1 inches av markfrigång och en vändradie på 11,5 meter. Total lagringskapacitet är 24,3 kubikfot, däribland 15-gallon baklucka, under sadeln lagring och dubbla sadelväskor.
Funktioner

Venture har en panel konsol instrument med digital hastighetsmätare, vägmätare, dubbla trippmätare, bränsle trippmätare, klocka och en TPS självdiagnos avläsning. Det finns också indikatorer för neutrala, höga balkar, blinkers, farthållare och låg oljenivå. Cykeln är utrustad med en radio, AM-FM-radio med CD-stereo, intercom och dubbla antenner. För vind och bugg skydd, det finns övre och nedre kåpor med en fullständig vindruta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107724.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.