Hur man installerar en Harley-Davidson Avtagbar vindruta

Den första Harley-Davidson motorcykel infördes i början av 20-talet och hade lite att erbjuda föraren i livets goda. Idag, Harley-Davidsons finns med ett brett utbud av tillbehör för att göra den ridvana njutbar. Ett av dessa tillbehör är Harley-Davidson löstagbar vindruta. Vindrutan avböjer vind, insekter och vägsmuts från föraren, vilket gör en mer bekväm och tröttande resa. Den löstagbara vindrutan kan installeras på bara några minuter utan verktyg. Instruktioner
1

Place mjuk, ren trasor på strålkastarenheten och vid den främre kanten av bränsletanken för att undvika repor eller andra skador vid monteringen av vindrutan. Se till att framhjulet pekar rakt fram så att vindrutan fästen inte repar den målade ytan på bränsletanken.
2

Ta bort den gamla vindrutan (om sådan finns) genom att greppa den på sina vertikala kanter . Dra vindrutan framåt för att lossa den från de gummibussningar. Placera vindrutan åt sidan när det har varit helt befriad av bussningarna.
3

Installera den nya vindrutan genom att placera krokar på nedre fästet på vindrutan montering på kanal gummibussning på rampljuset fäste.
4

Placera hakarna på det övre fästet på vindrutan montering på kanal av de övre gummibussningar.
5

Tryck in den vindruteaggregat ordentligt tills det sitter på alla gummibussningar helt.
6

Flytta styret fram och tillbaka för att se till att vindrutan och dess fästen rensa några hinder innan motorcykeln körs. Ta bort de skyddande trasor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106718.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.