Hur Transport Honda 1500 Goldwings

Även om du kan njuta av ridning din Honda Goldwing motorcykel, kanske du inte vill rida den hela tiden under en lång resa. Transportera motorcykeln på en trailer ger dig möjlighet att njuta av cykeln för delar av resan eller koppla av i transportfordonet om vädret blir ogynnsam för ridning. Slutresultatet blir detsamma, både du och Honda Goldwing kommer fram till samma plats. Saker du behöver
Ratchet remmar
Flatbäddstillbehör trailer med skenor eller lastbil Bed & Bike ramp
Visa fler instruktioner
1

Placera rampen med en hamna på kanten av den plana bädden. Använd en cykel ramp, är ändarna som utformats för att inte glida av transportfordonet vid lastning. Cykeln i mitten av trailern
2

position. Har en hjälpare hålla ryggen på plats medan du fäster spärr remmar.
3

Placera ena änden av spännbandet runt ramen i framänden av cykeln. Linda den andra änden av remmen runt hörnet ram av släpfordonet. Mata överskottet linjen tillbaka genom spännband. Låt remmarna något lös tills Goldwing har bundna till varje hörn av dragande släpvagnen. Ramen är den mest solida delen av motorcykeln, så alltid linda remmen runt en ram del av cykeln i både fram och bak.
4

Spänn banden ner ordentligt så att upphävandet av cykeln komprimeras. Detta kommer att hålla suspensionen från att bli komprimeras när släpvagnen går över ett gupp. Det kommer också att hjälpa banden att förbli stram som cykelns egen fjädring kommer utöva påtryckningar mot dem. Gör detta för alla fyra banden.
5

Kontrollera varje rem för att säkerställa att den är tät. Titta på cykeln för att se till att sparka stå är upp och Goldwing står upp rätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110336.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.