Hur att rengöra en Screaming Eagle luftfilter

Harley-Davidson har tillverkat motorcyklar i mer än 100 år, och racing har varit en del av detta arv sedan 1905. Harley-Davidson linje av Screamin 'Eagle (eller Screaming Eagle) motordelar kan hjälpa driva en motorcykel till 200 miles per timme. Ett högt flöde Screamin Eagle luftfilter kit ger bättre motorprestanda över beståndet luftrenaren. Eftersom luftfiltret är utsatt, men den behöver regelbunden rengöring för maximal prestanda. Saker du behöver
Philips skruvmejsel
mjuk borste
Luftfilter Cleaner Review trädgårdsslang
Luftfilter olja
plast sprutflaska skiftnyckel
Vridmoment med Philips huvudet fastsättning

Visa fler instruktioner
1

Leta luftfiltret på höger sida av motorcykeln strax under bränsletanken. Lossa klämman som håller filtret med en Philips-skruvmejsel i en moturs riktning. Dra luftfiltret ur luften röret för hand.
2

Rap luftfiltret på en hård yta för att lossa smutspartiklar. Borsta filtret med en mjuk borste för att avlägsna eventuell kvarvarande smuts. Addera 3

Spray filtervecken generöst med luftfilter renare (finns på en Harley-Davidson återförsäljare) och låt den suga i 10 minuter innan du fortsätter.
4

Skölj filtret med ett lågt tryck trädgårdsslangen inifrån och ut. Skaka överflödigt vatten ur filtret för hand och låt den lufttorka helt innan du fortsätter.
5

Spray varje luftfilter veck med luftfilter olja (finns på din Harley-Davidson återförsäljare). Håll sprutan 3 inches från filtret under sprutning. Låt oljan dra in 20 minuter innan du fortsätter.
6

Inspektera filtret och tillämpa luftfilter olja till alla utrymmen som missades med en sprutflaska (identifieras av vita fläckar på vecken). Låt oljan absorbera i flera minuter
7

Skjut luftfiltret -. Med logotypen vänd uppåt - på luftslangen ca 5/8 av en tum. Dra åt klämman med en Philips-skruvmejsel i medurs riktning. Använd en momentnyckel med en Philips huvud kvarstad och kontrollera att klämman dras åt till 30-40 tum pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106615.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.