Hur att dra en Harley i sängen av en lastbil

Harley-Davidson motorcyklar är roliga att köra var du vill vara, men det kommer en tid när du behöver flytta cykeln utan att köra den. Kanske den gick sönder och du måste ta den till butiken, eller om du vill ladda upp för en lång sträcka resa. Hursomhelst, om du måste ladda upp den i sängen av en lastbil, det finns ett säkert sätt att göra det som ser till att din cykel och din lastbil anländer till destinationen säkert. Saker du behöver
8-fot ramp
assistenter (1-2) katalog Microfiber handdukar
spärr spännband med krok slutar
Visa fler instruktioner

1

Släpp bakluckan på lastbilen och placera rampen på bakluckan. Med hjälp av dina assistenter, tryck Harley uppför rampen och sedan rulla det långsamt framåt tills framhjulet är mot den bakre väggen av sängen. Har en assistent sitta på motorcykeln och håll det på plats för de kommande stegen.
2

Wrap en microfiber handduk över en av gafflarna på framsidan av cykeln på gaffeln som är närmast förarsidan. Anslut en av krokarna på spärrkonsol spännband till en fabrik tie-ner på sängen, sedan köra den andra kroken till gaffeln och haka fast den om microfiber handduk så att du inte repar gaffeln. Håll handduken och kroken på plats med ena handen och Ratchet tie-ner på plats. Dra inte hela vägen, precis tillräckligt för att få spänning på linjen samtidigt som assistent hålla i styret för att hålla hjulet rakt.
3

Upprepa steg 2 på passagerarsidan av trucken med den högra sidan av motorcykeln och dra ner hela vägen. När det är tight, gå tillbaka till den andra sidan och dra ner den andra tie-down. Målet är att ha mycket täta anslutningar på slipsen ner och hjulet centrerat.
4

Wrap en microfiber handduk runt bakre förarsidan ram av motorcykeln, intill axeln och hjulet, och använd tie-down på samma sätt som i föregående steg, ratcheting ner bandet med en krok på sängen tie-down och en annan på microfiber handduk runt ramen. Upprepa denna process på andra sidan och sedan dra åt båda banden tills de är mycket snäva.
5

Har din assistent får av motorcykeln skjut sängen sida till sida för att se motorcykeln spelar 't flytta. Kör runt kvarteret med låg hastighet, och titta på cykeln för att se till att det inte lutar ett eller annat sätt. Kom tillbaka och dra åt remmarna igen om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106709.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.