Vägbeskrivning för att sänka en Suzuki GSXR600 Motorcykel

Även om Suzukis GSX-R600 sport cykel är bättre lämpad för mindre ryttare - passar nästan alla under 6 meter hög - vissa människor kan behöva sänka motorcykeln att låta dem sitta på maskin bekvämt. Även en liten minskning av motorcykelns höjd kan hittas genom att justera den bakre stötdämparens fjäderförspänning, detta kommer påverka GSX-R: s manövrerbarhet och dess förmåga att hantera svåra vägförhållanden. Alternativt sänka framgaffeln och installera en utökad koppling, som förbinder stötdämparen till svingarmen, kommer att utföra uppgiften utan drastiska hantering förändringar. Saker du behöver
Swingarm stand
flaskdomkraft
Hylsnyckel och uttag
Sänkningssats link kit
Fork klämställning
insexnyckel ställa
Visa fler instruktioner
Installera Sänkning Link
1

Lyft motorcykelns bakhjul från marken, med hjälp av en swingarm stativ.
2

Skjut en hydraulisk domkraft under motorcykeln och centrum den under den bakre stötdämparen. Höj domkraften för att lyfta stötdämparen något, minska trycket på stötdämparen och dess länk.
3

Skruva loss muttern från stötdämparsidan av länkarna, med hjälp av en 14 mm uttaget. Dra ut bulten ur länken för att frigöra stötdämparen. Avlägsna kopplingen bult och mutter ur svingarmen änden av länken, med användning av en 14 mm hylsa. Dra länken från motorcykeln.
4

Installera den nya sänkningen länken på den bakre stötdämparen först. Placera länken runt stötdämparen och skjut aktiemarknaden bulten via länken och stötdämpare. Skruva på muttern på länken bulten löst, med hjälp av en 14 mm hylsa.
5

Höj domkraften som behövs för att anpassa svingarmen och fria ände sänka länken. Skjut länken bulten via länken och svingarmen. Skruva på muttern på länken bulten och dra åt den, med hjälp av en 14 mm hylsa.
6

Dra åt stötdämparens länk muttern helt, med hjälp av en 14 mm hylsa.
7

Lower motorcykelns bakhjul till marken. Addera Sänka framgaffeln
8

Lyft motorcykelns framhjul från marken, med hjälp av ett stativ gaffel klämma.

9

Lossa övre och nedre gaffelaggregat "bultar nypa, med hjälp av en 6 mm insexnyckel.
10

Ta tag i övre gaffelbenen och lyfta gaffeln upp i gaffeln klämma. Stanna när den övre gaffelben sträcker sig en halv tum ovanför den övre gaffeln klämman.
11

Dra nypa bultarna på de övre gaffelaggregat, med hjälp av en 6 mm insexnyckel. Kontrollera att båda övre gaffelbenen jämnt förlängs ovanför gaffeln klämman. Lossa de övre gaffel bultarna klämma nypa, med hjälp av en 6 mm insexnyckel och justera gaffelhöjd behov.
12

Dra den nedre gaffeln klämma s nypa bultar, med hjälp av en 6 mm insexnyckel. Sänk framhjulet till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107745.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.