Vilken storlek Dirt Bike är rätt för dig?

När du väljer den perfekta cykeln storlek smuts, det finns många variabler som du måste ta hänsyn till. Inte bara är det den totala storleken på dirt bike, men du måste också överväga kraften i dirtbike också. Båda dessa områden beror på ryttare erfarenhetsnivå också. Göra säker på att du behandla alla dessa punkter kommer att se till att du kommer att välja den bästa dirt bike för dig. Totala storleken på
Dirt Bike

Dirt cyklar finns i många storlekar. Det är de grundläggande storlekar beroende på motorns storlek på cykeln, men det finns också en "big wheel" alternativet tillgängligt på vissa cyklar. Detta alternativ omfattar överdimensionerade hjul för att höja attraktionen nivån på cykeln. Välja den totala storleken på en dirt bike är relativt ryttarens erfarenhet nivå. En mer erfaren ryttare kan välja en cykel som är "för stora" eftersom han är van att hantera en stor cykel. För en mindre erfarenhet ryttare, är en bra tumregel så länge du kan nå marken med båda fötterna, även om bara med tårna, är dirtbike en bra passform för dig.
motorstorlek och typ

Dirt motorer cykel är klassade i kubikcentimeter (CC) och det finns två typer av motorer, två-cykel och fyra-cykeln. Den totala effekten urvalet är åter i förhållande till ryttarens erfarenhet. Det är en bra idé att provköra några mindre smuts cyklar och sakta arbeta dig fram tills du träffar din komfort nivå. En ny ryttare ska aldrig börja med en två-cykel dirt bike eftersom de har en mycket aggressiv makt band och kan vara för mycket att hantera. Det är bäst att börja på en fyra-cykel dirt bike.
Big Wheel vs Regular Wheel

Ibland är det omöjligt att hitta den perfekta kombinationen av storlek och kraft för dig: Du är för stor för en 125 CC, men du kan inte hantera en 250 CC. Detta var syftet bakom den stora ratten alternativet. Detta ger dig möjlighet att lära sig på en cykel som har motorstorlek du är bekväm utan att behöva banka knäna varje gång du går in i en sväng.
Styret

styret är en ofta förbisedd posten när man provar en dirt bike. Vissa människor är mer bekväma med ett brett grepp där staplarna är bredare än dina axlar, medan andra är mer bekväma med ett smalt grepp. Denna funktion tar några provkörningar för att fatta beslut om.
Foot Peg Plats

Även om det kan tyckas onödigt, är fotpinnen plats viktig. Eftersom vissa ryttare har längre ben, kan placeringen av tappen avgöra om styret kommer att klara knäna eller inte. Peg plats varierar inte så mycket från cykel till cykel, men det lilla kan göra en enorm skillnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107305.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.