Hur du ansluter en Valkyrie Interstate Intercom

Honda Valkyrie Interstate använder ett integrerat stereo intercom system, vilket gör att du kan prata med din passagerare lättare när du använder en hjälm utrustad med ljudingångar. Den intercom sätts upp som en tryckknapp stil kommunikatör. För att använda det, är allt du behöver göra är att trycka på en knapp på antingen radion ringer eller på en regulator placerad på passagerarsätet för att skära in i radion och prata med antingen en passagerare eller föraren. Ansluta enheten är så enkelt som att koppla in några kablar. Saker du behöver
Hjälmar med CB kapacitet
2-3,5 millimeter två ändar rullade stereokablar
Visa fler instruktioner
1

Anslut lindade 3,5 millimeter stereo jack från din intercom-aktiverade hjälm till hjälm ingång. De flesta av dessa finns på den vänstra sidan av hjälmen, strax under örat. Anslut den andra 3,5 mm stereo jack in i stereo ingång på basen av passageraren hjälmen
2

.

3

Satsa själv på motorcykeln. Innan du startar Valkyrie Interstate, plugg den andra uttaget av passagerarens ringlar 3,5 millimeter stereokontakt i intercom-uttaget på baksidan av passagerarsätet på vänster sida.
4

Anslut förarens hjälm näst 3,5 mm jack in i stereo ingång i intercom brytaren placerad strax ovanför kopplingshandtaget på vänster sida styret.
5

Styr intercom som föraren genom att trycka på intercom-omkopplaren på vänster hand när du behöver prata. Detta skär in i stereo om det spelas och låter dig prata med passageraren. Passageraren måste trycka på en knapp på sin hjälm, som skär in i stereo och låter henne prata med dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111448.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.